Publikováno Červen 7, 200916 r Možná se to již někde probíralo, ale odpověď jsem nikde nenašel. Je při výměně palubky na facelift nutná i výměna airbagu spolujezdce, nebo jsou airbagy identické pro obě palubky?? Díky moc za případnou odpověď!!
Červen 7, 200916 r Autor Díky za info, chystám se na předělávku a nerad bych měl airbag, co mi pak nevystřelí skrz palubku:-) V každém případě bych to radši v budoucnu nechtěl zkoušet.
Květen 4, 201114 r A co provedeš s budíkama? ty jsou přeci jiné. Upraveno Květen 5, 201114 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Květen 6, 201114 r Toto letí, jo ale ty budíky jsou prej tvarově stejný, mě tohle teprve čeká. Jiné auto jak O1 nechci Sice jsem už uvažoval o O2 RS ale to je hudba budoucnosti. Musel by se ze mě stát asi nějakej brutální podnikatel, jinak to nevidím. Sotva zaplatím jídla a nájem krucipísek Upraveno Květen 6, 201114 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.