Vaša Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 jediný co mě napadá tak páčka tempomatu chtělo by kontrolovat bloky hodnot při tom když to zlobí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 "chtělo by kontrolovat>>> bloky hodnot<<< při tom když to zlobí" Nějak nevím co si pod tímto představit ? Můžeš to tročku upřesnit ? Dal bych to do servisu pač sám s tim toho moc nenadělal, ale když jim řeknu to co si napsal, tak si nejsem jistý, že budou vědět co mají kontrolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 jde o blok měřenýh hodnot OO6 v motorové jednotce aji bych ti radil nijak jim rady cizích nevnucovat, většinou se to obrátí proti tobě - několikrát jsem už tuto skutečnost zažil odkud jsi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Ehm, měl bych to k tobě asi tak 450 km, tak že nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 odkud seš? mohl bych ti možná pomoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Poslal jsem SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Caute Dnes som nahadzoval palubny pc a tempomat. No pri tempmate sme zistili pri jazde ze nefunguje pritom ked sme auto hodili na VAG tak po odskúsaný packy sme zistili ze je správne napojený. po stálčaný funkcií spráne ukazoval (res, on, off, set). Neviete mi poradiť kde môžem mať chybu. Jendo si myslím ze nekomunikuje spolsu s CAN alebo také daco bolo v helpVAG. diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 s jakým CANem ? to jsi dělal do OII ?? jsou možný 4 příčiny není aktivován VAGem je špatná páčka je to špatně zapojený/špatná kabeláž je špatnej brzdovej/spojkovej spínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Je to na O1 Pácka original skodovacka s kolieskovým ovládacom, vagom sme to aktivovali, kontrolovali sme to a pri prepínaní nam ukazoval správne hodnoty ako bolo v tom HEPLPE vo VAG-U. kabeláz je originálna. a mám elektricky ovladané (neviem ako sa to presne volá nemám proste to lanko tam v motorovom prestore). Takze uz fakt neviem . Mam O1 2003 clasic 1,9 SDI 50 kw. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Zle zasunuty konektor v packe. Alebo zle zasunute PINY do svorkovnice pod stieracmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 dnes to zistím ale mam pocit ze pini sme davali len do svorkovnice takej ciernej ktorá rozdeluje priestor medzi kabinou a motorom lebo co mi daval ten chlapík kabeláz tak tam bol navod len do tejto svorkovnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Este mas aj konektor na packe. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askerfaka Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 jjj taky mensi cierny asi 8pinov, niekomu svieti aj v budikoch kontrolka zapnutia tempomatu (mne nie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 u octavie I nikdy nesvítí svítí u některých G IV, passatů, audi A3,4, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 (editace) No, na packach mam ten konektor ten sme tam dávali to si pamatám. Mohol by si mi preskenovat alebo odfotit celý ten návod na tempomat bol by som ti vdačný.(ak by sa dal po stranách presne by som si to prečítal) DIky. Ten co mam navod ja to mi kreslil jeden co to montuje. ALe rozpraval som sa s kamaratom a on vraví ze my sme netahali kabel do RJ jeden tam bol taký cierny hodili sme ho na konektor medzi prepážkou na T10 a je dost mozné ze odtial dalej neviedol do RJ kabel Editováno: 19. Říjen 2008, autor: Taibor1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Aj ste aktivovali ten tempomat v riadiacej jednotke motora cez V.A.G.???? modry vodic - PIN1 ,cerveno-zlty-PIN2 ,cierno-zlty-PIN3 ,biely-PIN9 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Dobrá otázka viemze sme ho dali na VAG a aktivovali ak to myslís alebo to treba este niekde na inom mieste aktivovat? Keby ho nemáme aktivovaný tak by nám nevysielal správne kody pri kontorle VAG-čkom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Pri akej rychlosti si ho zapinal??? Minimum je 30km/h pod tuto hranicu ho nezapnes. Pozri navod vyssie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 (editace) aj pri 100km/h som skušal hodim sem navod ked mi ho kamos dnes donesie lebo som ho nechal u neho v dielni lenze neni doma Editováno: 19. Říjen 2008, autor: Taibor1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 no slubovaný navod ako sme to my zapojili, ak môzete kuknite sa, a povedzte co tam je zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 nějak nepoznám co je modrá a z jakýho pinu vede, ani ostatní barvy nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 No to je v tom ze na kabloch boli nalepene papieriky ze ktorý je čo čize T10K/2 a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Zapajaju sa 4 vodice-kable: modry vodic - PIN1 ,cerveno-zlty-PIN2 ,cierno-zlty-PIN3 ,biely-PIN9 . A ty tam mas 5 kablou. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 tazke ten iba na napätie po zapatí kluča by som nemal mat ja zapojené? ak som to správne pochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.