Vasekk Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Dělá to někomu taky? Vidim to na mechanismus co dělá nastavitelnou bouli. Rozdělával někdo sedačku? Jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host pan.ucetni Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Dělá to někomu taky? Vidim to na mechanismus co dělá nastavitelnou bouli. Rozdělával někdo sedačku? Jak na to? mi to trochu dělalo,ale když jsem měl hodně zasunutou tu bederní opěrku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Taky jsem si to myslel,nakonec to v mém případě byla opěrka hlavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 (editace) Zjistil jsem, že mi sedačka u řidiče občas tak divně masíruje záda, resp. např. při rozjezdu, jak se do ní zapřu mi v oblasti bederní páteře tak divně loupne do zad. Zjistil jsem, že to dělá právě ta stavitelná bederní opěra, když je vysunutá. Nedělá to někomu také? Editováno: 6. Září 2009, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 (editace) Tak jsem zjistil, že mám nějakou větší vůli v konstrukci sedáku sedačky u řidiče a to ten přede mnou ani nebyl tlusťoch. Loupalo mi v ní při zatáčení, dost nepříjemně. Oprava jen výměnou a materiál 14 klacků. Hodil sem sedačku úplně do spodní polohy, pač sem vysokej a vyhovuje mi to a najednou je po problému Asi jak je dole, tak nějak lépe sedí, či se aretovala a už se tak nevrklá a nekřupe v ní. Zřejmě problém toho zvedacího mechanismu. No Superb, co by člověk taky čekal za kvalitu že? Editováno: 14. Říjen 2009, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Co sem dal sportovni podvozek, tak zaclo taky neco loupat v sedacce. Zacinam mit toho auta dost ....! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Co sem dal sportovni podvozek, tak zaclo taky neco loupat v sedacce. Zacinam mit toho auta dost ....! Souhlasím, takhle rozvrzaný auto jsem ještě neměl a to mám najeto 55tis. Oktávka první generace ve sto tisících si ani nevrzla, tady řešim pitomej popelnik, ten jsem vyhodil a koupil větší rádio, palubku, ta by se usela vyrubat kvůli blbým úchytům a nikdo to nedá zase pak dohromady, bederka v sedačce že je volná, konstrukce sedáku s vlí a křupe v zatáčkách (ted už ne zaplaťbůh), středová loketka rozvrzaná a drnčí na volnoběh, plasty airboxu, plechové rezonance v 2200otáček - na ty jsem ještě nepřišel, jakoby od spolujezdce z palubky. No asi soudruzi udělali trochu víc chyb, vyvažuji tyhle některé interiérové nedostatky komfortem z jízdy, místem v autě, výborným motorem a malou spotřebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Souhlasím, takhle rozvrzaný auto jsem ještě neměl a to mám najeto 55tis. Oktávka první generace ve sto tisících si ani nevrzla, tady řešim pitomej popelnik, ten jsem vyhodil a koupil větší rádio, palubku, ta by se usela vyrubat kvůli blbým úchytům a nikdo to nedá zase pak dohromady, bederka v sedačce že je volná, konstrukce sedáku s vlí a křupe v zatáčkách (ted už ne zaplaťbůh), středová loketka rozvrzaná a drnčí na volnoběh, plasty airboxu, plechové rezonance v 2200otáček - na ty jsem ještě nepřišel, jakoby od spolujezdce z palubky.No asi soudruzi udělali trochu víc chyb, vyvažuji tyhle některé interiérové nedostatky komfortem z jízdy, místem v autě, výborným motorem a malou spotřebou To mi přijde divné,máš vážně skutečných 55tis? Mě mimo palubky, airboxu a pantu řidičových dveří nevrzalo nikdy nic a to mám 340tis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 To mi přijde divné,máš vážně skutečných 55tis?Mě mimo palubky, airboxu a pantu řidičových dveří nevrzalo nikdy nic a to mám 340tis... Jo, mám to skutečně najeto poctivě. Holt smůla na kus asi...lecos se dá odchytat a taky sem to udělal, ale ta palubka by byla na totální demontáž a do toho se mi nechce nechat šahat. Oni ty držáky pak prej vyměnujou a podlepujou, aby se to nehejbalo. Ale bojím se, že mi začne něco jiného, že to prostě nespasujou jak ve fabrice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 To křupání a loupání sedáku v zatáčkách jsem vyřešil: nastavil jsem sedačku do spodní pozice, čili úplně dolů a je po problému - klid. Ještě že jsem vysokej a nepotřebuji ji zvedat. Asi jak je dole, tak se nějak lépe aretuje na podlaze či co. Jinak výměna prý 14tis za materiál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Mně s přehledem nejvíc vrže "to-kam-se-zapíná-pás-řidiče" (pokud je pás zaplej). Nějaký řešení? Dá se to nějak lehce vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuky Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 taky neco prihodim jestli to nekdo neresil , pokud neni zaplej pas u spolujezdce tak v zatackach tuka o bocni stenu fakt je to neprijemny a nechci jezdit se zaplym pasem kdyz tam nikdo nesedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.