free.hacker Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 (editace) Dobrej všem odborníkům.Mám takový dotaz předělal jsem si interier na černo a napadlo mě,že by nabylo špatné hodit sloupky a stropnici do černé.Nechci tyto díly kupovat,ale uvažuji o jejich přebarvení,stropnici nejakou barvou na textil a sloupky třeba potahnout nějakou černou matnou koženkou.Je to zatím uvaha a rád přivítám vaše nápady i připominky Editováno: 10. Červen 2009, autor: free.hacker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 da sa to... niekto tu mal dokonca cele tapacire na cierno... a stropnicu si daj poflockovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 žádný napad ......... krom flockovaní?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasAHC Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Stropnice určitě jde stříknout barvou na textil, ale nebyl bych si jist barevnou stálostí po několika letech. Plasty (sloupky) máš možnost vzít koženkou, ale problém je s tím, že to strašně nabyde na rozměrech a pak bude problém s horním posuvným úchytem na pásy. Kdysi ještě u Opela jsem nemohl dlouho sehnat kus černého tunelu, tak jsem to dočasně stříknul obyč kvalitním matným černým lakem. Překvapivě to drželo, neloupalo a neseškrabovalo se to. Dá se taky koupit matný bezbarvý lak, takže po nalakování černou by se dala prodloužit životnost na mnohonásobek. Osobně bych ale vyměnil za prigo černé díly, protože jsou snadno dostupné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Taky bych to viděl na výměnu za origo černé. Než se s tím patlat, tak radši koupím za pár stovek plasty, jen ta stropnice bývá dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Ty plasty ještě seženu za rozumnou cenu,ale stropnici to je problém jsem myslel že už někdo experimentoval s nějakou barvou................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 snadno dostupné, černou stropnici na kombika sháním už pěkně dlouho ... a sehnat všechny sloupky na to je taky sranda .. ale na sedana je to dostupnější, taky jsem přemýšlel o nějakých barvách, ale asi budu stále shánět ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 zrejme nedostatkove zbozi jako za minuleho rezimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 lakovat plasty jdou. Jen je nejdřív stříkneš základem na plasty, který plast naleptá a zlepší přilnavost laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Taky jsem řešil tento problém. Černou stropnici jsem sehnal tady a sloupky,madla,stínítka jsem si sám nalakoval na černo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak sloupky jsem pořešil,ještě ta stropnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ballu Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Taky pořád hledám něco čím přebarvit stropnici sloupky mám už půl roku černý a stropnice pořád nic chtělo by to něco aby se nemusela sundavat ale přebarvit v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Preco v aute? Ved dat to von je to najlahsie. Nedavno som mal vonku vsetko zvnutra ,plasty sedacky koberec,strop. Vsetko preslo cez vanu,plasty tekuta solvina ,kefa. Jak nove. Stropnica saponat sprcha kefa. Videl si jak to vyzera? Taky nejaky material ako latka na laminovanie,taka nejaka kresba to bola. Trochu tuhe aby to drzalo tvar. A na vrchu latka. Tak si myslim keby si zohnal nejaku farbu na tkaniny,len nie cosi co sa musi varit v hrnci aby to farbilo handru. Demontaz. Vzadu hore nad oknom 3 plasty. Potom vpredu stinitka 4 sroby. Zhodit dole pirely na 4 dverach. Potom uz len madla nad dverami. t.j.8 srobov.Ked das dole madlo tak pouzi zakazdym 1 srob a naskrutkuj ho kusok naspet do karoserie. Na nom ti to pridrzi potom tu stropnicu aby ti nepadala dole alebo sa neprehla v strede. Pokial ste dvaja na to tak super. Potom staci len z tych 4 srobov to kusok pohnut a ide von stropnica. Montaz tak isto lahsie ked tam mas tie 4 sroby nachystane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak sloupky jsem pořešil,ještě ta stropnice tak jak si to udělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Mna by zaujimalo ako to riesite? Povodny interier mam sivy. Teda tmava siva,svetla siva ,niekde biela. Potom co? Komplet vsetko 1 cierna farba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Asi namíchám primalex a vemu ten strop válečkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 dělám si samozřejmě prd-l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ballu Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 no, s válečkem nebudeš mít kocoury ale vážně- nikdo žadnéj nápad? tolik octavistů pohromadě a nic? :help: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 (editace) Přidám se k tématu s něčím podobným.Nezkoušel někdo z vás obarvovat středy tapecírunků?Vím že se to dá vyřešit flockem ale mě by zajímalo jestli někdo nezkoušel středy tapeců barvit na černo třeba nějakým sprejem na textil. Editováno: 19. Červen 2009, autor: Romario Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasAHC Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Vždyť jsem nahoře psal, že jde nabarvit barvou na textil. Když si koupíš barvu na textil v drogerii (sprejové provedení), tak to bude v pohodě. Po zaschnutí to nebarví, nedrolí se z toho barva, je to v pohodě. Jednou jsem to zkoušel, není to problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 zítra pujdu kuknout do kšeftu na tu barvu ve spreji............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ballu Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 tak dej pak vědět jak to dopadlo a kdyžtak fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 tak dej pak vědět jak to dopadlo a kdyžtak fotky no jasně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 (editace) TAKY JSEM BARVIL LÁTKU V TAPECU NA ČERNO. POUŽIL SEM BARVU NA LÁTKU V TAKOVÝCH MALÝCH LAHVIČKÁCH. UŽ TO MÁM ROK A ZATÍM TO NEVYBLEDLO. Editováno: 23. Červen 2009, autor: RAZTY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ballu Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Razty mužeš nějaký foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.