Červen 25, 200916 r SLÍBENÉ FOTKY ZATÍM MÁM PŘEBARVENÉ JEN PŘEDNÍ TAPECY. DOCELA MĚ ŠVE ŽE JSEM TO MUSEL PŘEBARVIT, ALE TEN ŘIDIČŮV TAPEC BYL ŠPINAVY JAKO PRASE A NIČÍM TO NEŠLO VYČISTIT. TAK ŽE BUDOU VŠECHNY ČERNÉ A ŠPÍNA NEMÁ ŠANCI
Červenec 2, 200916 r stropnice na combi bez sibru v cerne barve onix ve skodovce 4800,- tak jsem to resil ja jinak kamos ma astru nechal si stropnici potahnout alcantrou v cerny barve vypada to docela dobre je to i prijemnejsi na dotek ale dal za to 2800 proto ja radsi koupil origo
Listopad 9, 201014 r Můj pokus o "přebarvení" ;-) Ty voe, to je šílené. Opravdu indivudualita, supeeeeer. Ale já se opičit fakt nebudu
Leden 24, 201114 r TAKY JSEM BARVIL LÁTKU V TAPECU NA ČERNO. POUŽIL SEM BARVU NA LÁTKU V TAKOVÝCH MALÝCH LAHVIČKÁCH. UŽ TO MÁM ROK A ZATÍM TO NEVYBLEDLO. Zdravím, mohl bys prosím tě napsat jaký jsi to měl sprej na ten textil? Já chci taky nastříkat výplně dveří + strop na černo. Originál díly shánět nechci, je to moc drahé, raději si to dobře nastříkám:-D.
Leden 25, 201114 r nebojite se toho, zajimavy.) jsou tady nekde verze, nazvy ruznych variant origo interieru O1 , sedan´98? thx
Únor 4, 201510 r Ahoj, máte někdo zkušenosti tady s tímto produktem? na stropnici ..... http://www.alsar.cz/cz/e-shop/95852/c10248-potreby-pro-domacnost/fp-226-permanentni-barva-save-mater.html
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.