RAZTY Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 BALLU JASNĚ ZÍTRA HODÍM PÁR FOTEK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 SLÍBENÉ FOTKY ZATÍM MÁM PŘEBARVENÉ JEN PŘEDNÍ TAPECY. DOCELA MĚ ŠVE ŽE JSEM TO MUSEL PŘEBARVIT, ALE TEN ŘIDIČŮV TAPEC BYL ŠPINAVY JAKO PRASE A NIČÍM TO NEŠLO VYČISTIT. TAK ŽE BUDOU VŠECHNY ČERNÉ A ŠPÍNA NEMÁ ŠANCI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oja Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 stropnice na combi bez sibru v cerne barve onix ve skodovce 4800,- tak jsem to resil ja jinak kamos ma astru nechal si stropnici potahnout alcantrou v cerny barve vypada to docela dobre je to i prijemnejsi na dotek ale dal za to 2800 proto ja radsi koupil origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Můj pokus o "přebarvení" ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokta1 Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Můj pokus o "přebarvení" ;-) Ty voe, to je šílené. Opravdu indivudualita, supeeeeer. Ale já se opičit fakt nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabourek.j Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 TAKY JSEM BARVIL LÁTKU V TAPECU NA ČERNO. POUŽIL SEM BARVU NA LÁTKU V TAKOVÝCH MALÝCH LAHVIČKÁCH. UŽ TO MÁM ROK A ZATÍM TO NEVYBLEDLO. Zdravím, mohl bys prosím tě napsat jaký jsi to měl sprej na ten textil? Já chci taky nastříkat výplně dveří + strop na černo. Originál díly shánět nechci, je to moc drahé, raději si to dobře nastříkám:-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 nebojite se toho, zajimavy.) jsou tady nekde verze, nazvy ruznych variant origo interieru O1 , sedan´98? thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Stahoň Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Ahoj, máte někdo zkušenosti tady s tímto produktem? na stropnici ..... http://www.alsar.cz/cz/e-shop/95852/c10248-potreby-pro-domacnost/fp-226-permanentni-barva-save-mater.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.