Přejít na obsah

Co takhle si vyprat čalounění na sedačkách?

Mathyas

Doporučené příspěvky

Takže lidičky, tento týden jsem se rozhodl, že ve svojí frs komletně vyčistím muj trošku více zašlý interiér a např olejové skvrnky na sedačkách. Jako tak trochu bláznovy mě bylo blbý dávat 1500 kč za vyčištění u firmy, tak sem se rozhodl konat sám. Inu chci upozornit všechny podobně přemýšlející, že sundávat origo potahy, potom je vyprat v pračce a zpět nahodit je naprostá šílenost. Né žeby se potahy třeba zcvrknuly, ale nevyperou se úplně dočista, a hlavně !!! demontáž a montáž je naprostá šílenost a nedokážete si představit, kolik vypotí člověk potu při demontáži a potom 2x více při montáži jednoho potahu.... Tím chci říct, že 3 dny mého času jsem blbnul na sedačkách, které teď sice skvěle voněj, vypadaj skoro jako nové, ale ruky mám jak kdyby je přejel náklaďák. Musel sem se sklonit před klukama z autor. servisu, kde nato maj směšný normohodiny a směšný peníz zato dostavaj....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som to robil rovnako. Sedadlá som nastriekal prípravkom na sedadlá (Tuším sa to volá All purpose cleaner) a nechal podľa návodu pôsobiť. Potom som to ešte trochu prebehol kefkou, bolo vidieť, ako veľa špiny sa uvolnilo. Potom som to povysával vodníkom a skutočne poriadne zase navlhčil a povysával ešte raz. Bolo vidno, že aj po navlhčení išla zo sedadiel špina. Schlo to síce celý víkend, ale sedadlá boli ozaj čisté.

Odkaz ke komentáři

skusal som oblozenie dveri a laktovu opierku drhnut nejakym aktivnopenovym tepovacim sprejom od Macoty a na mojom ciernom caluneni mam teraz viac flakov ako predtym. takze uz kaslem na to a po velkej noci to dam pekne krasne vytepovat...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...