Mathyas Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Takže lidičky, tento týden jsem se rozhodl, že ve svojí frs komletně vyčistím muj trošku více zašlý interiér a např olejové skvrnky na sedačkách. Jako tak trochu bláznovy mě bylo blbý dávat 1500 kč za vyčištění u firmy, tak sem se rozhodl konat sám. Inu chci upozornit všechny podobně přemýšlející, že sundávat origo potahy, potom je vyprat v pračce a zpět nahodit je naprostá šílenost. Né žeby se potahy třeba zcvrknuly, ale nevyperou se úplně dočista, a hlavně !!! demontáž a montáž je naprostá šílenost a nedokážete si představit, kolik vypotí člověk potu při demontáži a potom 2x více při montáži jednoho potahu.... Tím chci říct, že 3 dny mého času jsem blbnul na sedačkách, které teď sice skvěle voněj, vypadaj skoro jako nové, ale ruky mám jak kdyby je přejel náklaďák. Musel sem se sklonit před klukama z autor. servisu, kde nato maj směšný normohodiny a směšný peníz zato dostavaj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 že jsi se předem neporadil na fóru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathyas Vloženo 29. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 no jak se říká, když je bl*á hlava, trpí celé tělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Tak to klobouk dolů,to já radši dám 1500kč a vygruntěj celý auto venku i vevnitř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Já jsem to udělal tak že jsem do horké vody dal prášek na praní a hadrem jsem ty sedačky vyčistil a vyluxoval a výsledek byl super, krásně čisté a voňavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Letos to budu dělat po třetí sám za pomocí vodníka. Nepěnivý přípravek zadní sedačky ven přední uvnitř. Krásné a voňavé za jedno odpoledne. Ve předních mám výhřev a zatím fungují. Samo že je nechám pořádně vyschnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Ja som to robil rovnako. Sedadlá som nastriekal prípravkom na sedadlá (Tuším sa to volá All purpose cleaner) a nechal podľa návodu pôsobiť. Potom som to ešte trochu prebehol kefkou, bolo vidieť, ako veľa špiny sa uvolnilo. Potom som to povysával vodníkom a skutočne poriadne zase navlhčil a povysával ešte raz. Bolo vidno, že aj po navlhčení išla zo sedadiel špina. Schlo to síce celý víkend, ale sedadlá boli ozaj čisté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 skusal som oblozenie dveri a laktovu opierku drhnut nejakym aktivnopenovym tepovacim sprejom od Macoty a na mojom ciernom caluneni mam teraz viac flakov ako predtym. takze uz kaslem na to a po velkej noci to dam pekne krasne vytepovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.