Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Takže lidičky, tento týden jsem se rozhodl, že ve svojí frs komletně vyčistím muj trošku více zašlý interiér a např olejové skvrnky na sedačkách. Jako tak trochu bláznovy mě bylo blbý dávat 1500 kč za vyčištění u firmy, tak sem se rozhodl konat sám. Inu chci upozornit všechny podobně přemýšlející, že sundávat origo potahy, potom je vyprat v pračce a zpět nahodit je naprostá šílenost. Né žeby se potahy třeba zcvrknuly, ale nevyperou se úplně dočista, a hlavně !!! demontáž a montáž je naprostá šílenost a nedokážete si představit, kolik vypotí člověk potu při demontáži a potom 2x více při montáži jednoho potahu.... Tím chci říct, že 3 dny mého času jsem blbnul na sedačkách, které teď sice skvěle voněj, vypadaj skoro jako nové, ale ruky mám jak kdyby je přejel náklaďák. Musel sem se sklonit před klukama z autor. servisu, kde nato maj směšný normohodiny a směšný peníz zato dostavaj....

Vloženo

Letos to budu dělat po třetí sám za pomocí vodníka. Nepěnivý přípravek zadní sedačky ven přední uvnitř. Krásné a voňavé za jedno odpoledne. Ve předních mám výhřev a zatím fungují. Samo že je nechám pořádně vyschnout.

Vloženo

Ja som to robil rovnako. Sedadlá som nastriekal prípravkom na sedadlá (Tuším sa to volá All purpose cleaner) a nechal podľa návodu pôsobiť. Potom som to ešte trochu prebehol kefkou, bolo vidieť, ako veľa špiny sa uvolnilo. Potom som to povysával vodníkom a skutočne poriadne zase navlhčil a povysával ešte raz. Bolo vidno, že aj po navlhčení išla zo sedadiel špina. Schlo to síce celý víkend, ale sedadlá boli ozaj čisté.

Vloženo

skusal som oblozenie dveri a laktovu opierku drhnut nejakym aktivnopenovym tepovacim sprejom od Macoty a na mojom ciernom caluneni mam teraz viac flakov ako predtym. takze uz kaslem na to a po velkej noci to dam pekne krasne vytepovat...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...