Publikováno Červen 14, 200916 r servo obcas ide obcas nie,v servise na diagnostike nasli kody 00566,01288,01290,prezreli ho,nenasli nic. povedali ze je to zahada. obcas svieti kontrolka motora,na diagnostike povedali,ze obcas ide maly prud z altika. otackomer kedykolvek prudko padne ddole,pritom motor ide dobre,smerovky vo vnutri idu nepravidelne,vonku idu dobre. a este nejde zapalovac. Upraveno Červen 15, 200916 r od romanbee
Červen 15, 200916 r ten nazov je odveci. nie je zblaznena fabia ale zblazneny servis. na tvojom mieste by som vymenil servis. servo zmerat, altik zmerat a zapalovac poistka alebo drat. samozrejme skontrolovat kablovy zvazok.
Červen 15, 200916 r a dle pravidel, má být nadpis výztižný a má z něco člověk pochopit o co se jedná a na servo tu máš vyvěšené téma, tak pročti tam
Červen 15, 200916 r Autor nenasiel som kde sa da zmenit nazov prispevku. ako som cital tie prispevky o serve,tak malokto sa vrati s tym,ze uz mu to ide a ze kde bol problem. preto skusam nanovo. Upraveno Červen 15, 200916 r od romanbee
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.