Přejít na obsah

Nenastartuju motor, prosím o pomoc!!

Rafek88

Doporučené příspěvky

Zdravím,

mám jeden velký problém, a to, že nenatočím motor. Stalo se to ze dne na den, před tím normálně jezdila. Když jsem chtěl ráno nastartovat, nenatočil jsem. Myslel jsem, že mam zase přepálenou pojistku od čerpadla, ale byla OK a motor taky škytá, skoro se zdá že naskočí, ale po chvilce točení zase nic. Divný je taky to, že když při startování držim plyn, neškytne vůbec, jen točí, když ho ale nedržim, skoro naskočí, ale jen skoro.

Možná to souvisí s tím, že jsem asi pře 10ti dny čistil škrtící klapku, protože motor nedržel otáčky, ale po vyčištění a nastavení na VAGU bylo vše OK.

Díky za každou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta klapka možná vůbec nesouvisí s problémem a jen to jen náhoda, ale přesto se kolem ní podívej, jestli tam není nějakej error. Pokud nic, tak si překontroluj vše ostatní, čerpadlo paliva, může dávat málo (počátek jeho úmrtí), filtra paliva může bejt zahumusenej (dává málo), odpoj hadici s palivem před regulátorem tlaku paliva a dej do nějakýho kelímku a otoč klíčem, pokud nedá palivo, je to jasný, pokud dá tak spíše elektrická chyba, omrkni kabely, zapalování, svíčky.

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

mám jeden velký problém, a to, že nenatočím motor. Stalo se to ze dne na den, před tím normálně jezdila. Když jsem chtěl ráno nastartovat, nenatočil jsem. Myslel jsem, že mam zase přepálenou pojistku od čerpadla, ale byla OK a motor taky škytá, skoro se zdá že naskočí, ale po chvilce točení zase nic. Divný je taky to, že když při startování držim plyn, neškytne vůbec, jen točí, když ho ale nedržim, skoro naskočí, ale jen skoro.

Možná to souvisí s tím, že jsem asi pře 10ti dny čistil škrtící klapku, protože motor nedržel otáčky, ale po vyčištění a nastavení na VAGU bylo vše OK.

Díky za každou radu.

čau ted jsem to samé řešil u své oktí u 1,9 tdi a měl jsem v prdeli řídíci jednoptku

Odkaz ke komentáři

Tak to vypadá že se se mnou rozloučilo palivový čerpadlo. Když točim, tak jde do něj 14V, ale nevrčí a nedává žádnej benzín...

No vida, tak to byla první věc, co mě napadla a bylo to tak. Ty příznaky trochu napověděly, bez plynu to mělo snahu chytnout, ale s plynem nic. Taky mě na oktě už čerpadlo jednou potrápilo a nebylo to nic příjemnýho, protože na daleké cestě na dovolenou a museli jsme se vracet domů na odtahovce... :feve:

Jirka21: Jj, stává se to... ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...