Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nazdar vcera mi zacalo divne cukat rizeni a delat divny zvuky tak jsme to hodil do servisu a ted mi volali ze mam kompletne vytecenej olej z prevodovky rizeni a je to cely zadreny predtim mi v servise delaly brzdy nemohli nejak posrat? toi asi nema s tim co docineni? mam O1 1,9TDi 2002 rekli mi oprava 15-20tis kurna co stim je to mozny

Vloženo
nazdar vcera mi zacalo divne cukat rizeni a delat divny zvuky tak jsme to hodil do servisu a ted mi volali ze mam kompletne vytecenej olej z prevodovky rizeni a je to cely zadreny predtim mi v servise delaly brzdy nemohli nejak posrat? toi asi nema s tim co docineni? mam O1 1,9TDi 2002 rekli mi oprava 15-20tis kurna co stim je to mozny

tak jsme odpalil pry tohle 1J1422063N prevodka rizeni pokud nekdo mate nabidnete

Vloženo
jo jo kup nove tady u nas ho maji komplet vcetne tycek a cepu kolem 6ky

no to bych chtel videt kde tu moji specifikaci budou mit kolem 6stky jelikoz ta moje octava je nejaka luxus je tam specifikace 1J1422063N vetsi a to prevazna ma ma na konci M nebo jinou nahradu ale dil koncici na N nemuzu nahradit dilem koncici na M

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...