schrek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 nazdar vcera mi zacalo divne cukat rizeni a delat divny zvuky tak jsme to hodil do servisu a ted mi volali ze mam kompletne vytecenej olej z prevodovky rizeni a je to cely zadreny predtim mi v servise delaly brzdy nemohli nejak posrat? toi asi nema s tim co docineni? mam O1 1,9TDi 2002 rekli mi oprava 15-20tis kurna co stim je to mozny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrek Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 nazdar vcera mi zacalo divne cukat rizeni a delat divny zvuky tak jsme to hodil do servisu a ted mi volali ze mam kompletne vytecenej olej z prevodovky rizeni a je to cely zadreny predtim mi v servise delaly brzdy nemohli nejak posrat? toi asi nema s tim co docineni? mam O1 1,9TDi 2002 rekli mi oprava 15-20tis kurna co stim je to mozny tak jsme odpalil pry tohle 1J1422063N prevodka rizeni pokud nekdo mate nabidnete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Co takhle prohledat bazar Záhlédl jsem, že MartinRS prodává kompletní řízení, sice nějak lehce poškozené, ale to co potřebuješ by mělo být funkční... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidpopjak Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 prohledej bazar nebo nove,nedavno sem ho jednomu zakaznikovi menil cena byla asi 6500 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 jo jo kup nove tady u nas ho maji komplet vcetne tycek a cepu kolem 6ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrek Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jo jo kup nove tady u nas ho maji komplet vcetne tycek a cepu kolem 6ky no to bych chtel videt kde tu moji specifikaci budou mit kolem 6stky jelikoz ta moje octava je nejaka luxus je tam specifikace 1J1422063N vetsi a to prevazna ma ma na konci M nebo jinou nahradu ale dil koncici na N nemuzu nahradit dilem koncici na M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Já jsem na moji O1 combi 11/2000 facelift,66kw AGR koupil tohle a fachá jak má. http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autod...en-octavia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.