Publikováno Červen 16, 200916 r nazdar vcera mi zacalo divne cukat rizeni a delat divny zvuky tak jsme to hodil do servisu a ted mi volali ze mam kompletne vytecenej olej z prevodovky rizeni a je to cely zadreny predtim mi v servise delaly brzdy nemohli nejak posrat? toi asi nema s tim co docineni? mam O1 1,9TDi 2002 rekli mi oprava 15-20tis kurna co stim je to mozny
Červen 16, 200916 r Autor nazdar vcera mi zacalo divne cukat rizeni a delat divny zvuky tak jsme to hodil do servisu a ted mi volali ze mam kompletne vytecenej olej z prevodovky rizeni a je to cely zadreny predtim mi v servise delaly brzdy nemohli nejak posrat? toi asi nema s tim co docineni? mam O1 1,9TDi 2002 rekli mi oprava 15-20tis kurna co stim je to mozny tak jsme odpalil pry tohle 1J1422063N prevodka rizeni pokud nekdo mate nabidnete
Červen 16, 200916 r Co takhle prohledat bazar Záhlédl jsem, že MartinRS prodává kompletní řízení, sice nějak lehce poškozené, ale to co potřebuješ by mělo být funkční...
Červen 17, 200916 r prohledej bazar nebo nove,nedavno sem ho jednomu zakaznikovi menil cena byla asi 6500 kc
Červen 18, 200916 r Autor jo jo kup nove tady u nas ho maji komplet vcetne tycek a cepu kolem 6ky no to bych chtel videt kde tu moji specifikaci budou mit kolem 6stky jelikoz ta moje octava je nejaka luxus je tam specifikace 1J1422063N vetsi a to prevazna ma ma na konci M nebo jinou nahradu ale dil koncici na N nemuzu nahradit dilem koncici na M
Červen 20, 200916 r Já jsem na moji O1 combi 11/2000 facelift,66kw AGR koupil tohle a fachá jak má. http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autod...en-octavia.html
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.