Přejít na obsah

Nehody

Dakie

Doporučené příspěvky

švagr dneska cestou z práce v Orlové přejel nějakýho malýho kluka. Vůůůl. Sice mu tam prej vlítnul, ale vím, že prostě neumí moc jezdit. Naštěstí jel pomalu, ale stejně nestihnul dostatečně zareagovat. Klukovi snad nic nebude, prej jen odřeniny a modřiny, ale zatím je na vyšetřeních v Karviné. Tak snad to bude dobrý. Ženská šla se dvěma děckama, jedno v náruči a druhé jí prostě uteklo a vlítlo do silnice. Jsem zvědav, jak to policajti vyšetří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

právě že to je lama, která dodržuje předpisy, ale je to prostě hovno platný, když nemá dostatčně rychlou reakci a celkově mu to moc nejde. Prostě na to nemá buňky. Ajsme zase u toho, že to není o dodržování či nedodržování předpisů. Sem tam někde štrejchne auto, tak tentokrát mu tam vlítnul předškolák a ačkoliv jel rychlostí do 20km\h, tak ho stejně nabral. Podle všeho ale jen ty odřeniny a modřiny.

Odkaz ke komentáři

právě že to je lama, která dodržuje předpisy, ale je to prostě hovno platný, když nemá dostatčně rychlou reakci a celkově mu to moc nejde. Prostě na to nemá buňky. Ajsme zase u toho, že to není o dodržování či nedodržování předpisů. Sem tam někde štrejchne auto, tak tentokrát mu tam vlítnul předškolák a ačkoliv jel rychlostí do 20km\h, tak ho stejně nabral. Podle všeho ale jen ty odřeniny a modřiny.

Tak pokud se kluk z toho dostane, tak je to ok. Pokud se nekdo necejti na rizeni auta, tak at proboha to auto neridi! Muze jezdit MHD nebo jako spolujezdec... :palec2:

Odkaz ke komentáři

tak tohle vyznělo, jako že každej kdo dodržuje předpisy je lama lol holt ne každej může řídit! a právě ty co moc neumí řídit o sobě nejvíc prohlašujou, že neměli žádnou nehodu, páč jezdí dle předpisů a blablabla..

máš nějaký zprávy jak na tom je ten kluk???

Odkaz ke komentáři

tak tohle vyznělo, jako že každej kdo dodržuje předpisy je lama lol holt ne každej může řídit! a právě ty co moc neumí řídit o sobě nejvíc prohlašujou, že neměli žádnou nehodu, páč jezdí dle předpisů a blablabla..

máš nějaký zprávy jak na tom je ten kluk???

vidíš, když jsem to psal, tak jsem si ani neuvědomil, že to tak může vyznít. Ale třeba na tom i něco bude lol On o sobě nic netvrdí, nijak to nekomentuje. Auta ho myslím ani moc neberou. Vůbec s autem necítí, není to jak se říká jedno tělo , jedna duše. Je taky pravda, že řidičák dělal až dost po třicítce, dřív nemohl, protože se léčil. Jako učně na zámečníka ho zasypalo na praxi na šachtě při závalu a nějakou dobu tam zavalenej pobyl a to na něm zanechalo na dlouhá léta psychycké následky, léta po doktorech a s práškama. Snad proto je i tak málomluvný a ani celkem důležité věci moc neventiluje. Kdyby nejel kolem strýc a neviděl to, tak by o tom ani nikdo z rodiny nevěděl.

Co je s klukem netuším, protože jsem ani se švárou ani s nikým jiným z rodiny od minulého týdne nemluvil.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

bez mučení se přiznám, co jsem v neděli málem vymamlasil. Teda spíče se vyzpovídám z hříchu. Ze soboty na neděli jsem nešel spát a před pátou ráno(ještě dle letního času) jsem už vyzvedával kámoše a jeli jsme na Rozkoš na candoše. Tam jsme mrzli do cca poledne. No a cestou zpátky na mně šlo spaní. Na kámoše taky. No a jak jsme jeli kolem opatovické elektrárny, tak jsem se najednou probral a čumím, že jedu asi metr v protisměru a vytlačuju protijedoucí kolonu :feve: By se ve mně krve nedořezal. Nějak na to nemůžu zapomenout a docela mně to sere, i když se nic nestalo. Naposledy se mi něco podobného stalo v roce 1993, kdy jsem měl za sebou 6500km během 6ti dnů a doufal jsem, že to bylo poprvé a naposled.Dost mně to sere, už jen proto, že je to podruhé. Sice po 15ti letech, ale opět. A to mně znervozňuje. Přiznám se, že se bojím, že se to může stát zas a nemusí to dopadnout dobře.

Odkaz ke komentáři

Jo jo, mikrospánek je záludnej, taky z něj nemám dobrej pocit...nejhorší je, že to nikdy nedokážu předem odhadnou, prostě si říkám pořád dobrý, dobrý, to půjde a najednou bum - pak dlouho nic a pak se z toho proberu a vůbec netším, co se před tím dělo. Celkem mě mrzí, že v téhle oblasti se toho zatím nějak moc nedělá a automobilky na to z velké části serou, přitom si myslím, že to je příčina spousty nehod především v období dovolených, kdy spoustu lidí vyráží napřič evropou a tráví několik hodin v kuse za volantem. Osobně bych byl klidnější, kdybych věděl, že si mě auto pořád hlídá a dokáže včas varovat, snad se toho jednou dočkám :)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
no teda překvapili jste mně. Čekal jsem jaká se tady zvedne vlna nevole co jsem za vola, že nemám jezdit, když jsem unavenej a z vás leze, že s tím taky občas zápasíte.

Mě se to taky stalo, ve 3 ráno, o prázdninách jsem se vracel od přítelkyně a po 330km jsem asi 20kiláku před barákem usnul... celou cestu v pohodě, řikáš si dobrý dobrý a nejdnou rána, jel jsem skopečka (asi 60) v obci a najel jsem doprava na obrubník, bouchly oboje pravý kola... mazec. Jsem si nadával. No tak jsem volal bráchovi aby mě přivezl rezervu ;) docela jsem se z toho ponaučil...dopadlo to sice dobře, ale stejně mě to sere. Ale stát se to muže každýmu...

Odkaz ke komentáři

Mě se to taky stalo, ve 3 ráno, o prázdninách jsem se vracel od přítelkyně a po 330km jsem asi 20kiláku před barákem usnul... celou cestu v pohodě, řikáš si dobrý dobrý a nejdnou rána, jel jsem skopečka (asi 60) v obci a najel jsem doprava na obrubník, bouchly oboje pravý kola... mazec. Jsem si nadával. No tak jsem volal bráchovi aby mě přivezl rezervu ;) docela jsem se z toho ponaučil...dopadlo to sice dobře, ale stejně mě to sere. Ale stát se to muže každýmu...

Ono se říká, že z dlouhý štreky je posledních cca 30km od baráku je nejhorších. Vidíš se doma, cesty znáš a tak už se tak nesoustředíš. Já sem si kdysi musel zastavit 9km - 10 minut cesty od baráku a na půl hoďky si dáchnout abych dojel.

Editováno: , autor: Luďa
Odkaz ke komentáři

Mne se 2x stalo, ze sem jel celkem unavenej a po znamejch cestach, ale zadna strasna unava, proste pohoda a trochu se to se mnou zhouplo, ale dobry. Ale prijemny to nebylo, i kdyz to mikrospanek asi nebyl, vnimal jsem to. Ale jednou sem teda mikrospanek zazil taky fest, asi 1 km od baraku. Bylo to v den, kdy pritulkyni umrel tata, padnul u nich na chate 2 dny po 48. narozeninach. Od poledne, kdyz sem tam prijel, se to tocilo, tam totalni zoufalstvi rodiny, ona na sracky, mne z toho taky bylo soufl, pac sem prijel po zachrance, ale pred havranama, atd atd. Ten den v noci sem jeste s mym tatou jel pro jejich auto, ktery tam jeji tata lestil, kdyz se mu to stalo. A kdyz sem tim jejich (jeho) autem dojizdel k nim domu, tak 2 krizovatky od nich kolem pulnoci sem najednou sebou trhnul, pac sem to miril na semafor. Polil me pot a dodneska si nepamatuju asi 200m, proste sem je asi prospal. Mam husi kuzi, kdyz si na to vzpomenu, jeste se v ten den rozbit v jejich aute, to by pritule uz asi neprezila :(

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...