Publikováno Červen 17, 200916 r Ahoj, mám dotaz, doufám že mi poradíte. Jedu s Fanoušem a když nechám zařazeno a pustím plyn tak začne šíleně cukat. Potom bych chtěl vědět čím může být, že si volnoběh dělá co chce, za studena má cca 900 otáček a když se trochu zahřeje tam má cca 1500 otáček a když se zahřeje na provozní teplotu tak má kolem 1100 otáček. Předem děkju za radu
Červen 18, 200916 r řekl bych, že nějak nefunguje automatický sitič. Také to může být ufouknité těsnění pod karburátorem
Červen 20, 200916 r Tak u karbece je těžký radit.Má celkem složitý systém sytiče a přidržování zvýšených otáček stud. motoru.Vynechávání může dělat ucpaný a nebo neseřízený karbec ale taká zapalování,svíčky,kabely atd.Jestli tomu nerozumíš bude lepší to dát někomu kdo se v tom význá.Po síti je těžké něco radit a opravovat.
Červen 30, 200916 r Tyhle problémy se dost obtížně hledají, ale je opravdu potřeba jít a kontrolovat kus po kusu
Červenec 1, 200916 r Není od věci si ten autosytič předělat na ruční. Osobně ve fávoši jsem tuto možnost ocenil. Ono ne vždy motor potřebuje tolik otáček co mu ho autosytič dává. Šetříš motor i palivo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.