Horjaar Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Jaké máte zkušenosti s autostopem? Berete stopaře (nebo jen stopařky ), jezdíte rádi samy nebo máte raději společnost? Osobně mám pocit, že poslední roky stopaři prakticky zmizeli. Zkoušel jsem i www.autostop.cz (trasa Praha-Brno), ale nezdálo se mi, že by to byla "zaručená" cesta, jak vzít stopaře. Když nejedu s rodinou nebo s dětmi, tak stopaře beru, abych si ukrátil dlouhou chvíli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Ja stopare neberu, prijde mi to hrozne nebezpecny. Neco se stane, ani treba ne tvoji vinou, no a kdyz to bude nejakej blbec, tak se na tobe muze zacit hojit a ty uz pak jen platis a platis... taky znam takovy pripady. Takze stopare NE Radsi v aute jezdim sam, mam klid, premyslim. Auto je pro me takovy maly kus neceho, kde jsem jenom ja, ani v aute moc nemluvim, soustredim se na jizdu a uzivam si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Já bych stopaře jako takového asi nevzal, nejraději jezdím sám. Jinak ale vzal bych někoho třeba z nějakých Kotěhulek do města na autobus, nebo když někomu ujede bus atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 tak tak u nas na vsi normalka , prevoz na autobus nebo do mesta .. Pokud nekomu ujede bus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Stopaře neberu.....sám nestopuju.....vyjímku Tvoří jen velmi dobrej známej , kterýmu třeba ujel BUS...jsem ve svém autě nejraději sám nebo s rodinou....CIZÍM VSTUP ZAKÁZÁN!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 taky nikoho neberu, jen pokud je to známej, to pak není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 po zkušenostech stopaře neberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 tak já stopaře beru jen výjmečně...když je to známej, nebo dle okolností...ale vážně výjmečně, navíc stopařky neberu téměř vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Ja kdyz naposledy bral stopare, nekdy myslim 99 rok, tak z dalky to vypadalo jako buchta, dlouhy blond vlasy prstynkova trvala, hubeny, ale kdyz jsem uz da se rici zacal zpomalovat a skoro stavet, ukazalo se, ze to byl vyzily metalak :D Takze jsem s tim sekl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 já zastavím jen mladým já taky stopoval jeden čas tak to oplácím - nikdy žádný problém (jako stopař i řidič) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
777 Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Stopaře jsem nikdy nebral a brát nebudu. Je to o hubu. Svezu jen toho, koho znám. V tom nemám problém. Hlavně nezastavujte těm tmavším, co předstírají poruchu ! ! ! Než se otočíte, jste bez dokladů, peněz a bůhví bez čeho ještě. Stalo se to kámošovi. Zjistil to až doma po osmdesáti kilometrech. Na to si dejte hoši VELKÝ POZOR A NEZASTAVUJTE ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Já cizí stopaře neberu nikdy (v dnešní době je to o hubu), beru jen známé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) Stopaře neberu. Ale pokud bych vyděl stopovat fakt roštěnku tak bych neváhal Editováno: 21. Červen 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 zabiaku mas recht ...a Kdyby me chtela treba znasilnit ta rostenka.. tak bych se musel nechat no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Hehe, delejte si z toho legraci... ja jsem si tohle zazil, jak me jedna stoparka zacala hodne okate balit ale clovek je z toho tak vyplasenej, ze ani nevi, jak ma reagovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 (editace) Tak to mi teda řekni, jak jsi reagoval? Když já se vás trochu ... plachej ... Editováno: 21. Červen 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 zabiaku mas recht ...a Kdyby me chtela treba znasilnit ta rostenka.. tak bych se musel nechat no.. Ty voe to je můj sen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 tak to já i beru..ale vybírám si...musí to být menší jak já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Mambo: no, reknu ti, ze jsem docela kulil oci, zacala chvalit auto a jak jsem hezkej, ne jako ten Nemec, co ji zastavil prede mnou, s tim nejela... ale ja jsem prej uplne jinej a takovy. mno, tak jsem ji pak vykopnul na krizovatce, pac jsem jel jinym smerem. Ale kdyz to vidim ted po case, kurna, byla docela pekna hm, asi bych se zachoval jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Tohle znám. Netýká se to přímo autostopu, ale něco podobnýho se mi stalo taky a navíc byly dvě. Dneska bych se zachoval asi taky jinak než tenkrát. Skoro jsem před nima utekl. Když si na to vzpomenu, tak se musim smát, jaký jsem byl jelito. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Jo za mých mladších let, když jsem byl třeba na vojně, to se to stopem v uniformě jezdilo... člověk tam stál pár vteřín (minut). Ale dnes bych na stop nešel. Naopak již dlouho (několik let) jsem také nikoho nevzal. Je to o hubu. Holka by si mohla něco vymyslet a nějakýho plešatýho týpka, nebo smažku fakt nevemu.... Dřív možná, dnes již ne. Doba je stále zkaženější.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Presne tak, s tema holkama to nakonec muze byt peknej pruser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Když vidím typa, co mu očividně ujel bus po odpolední nebo něco podobného, nebo po ránu sem nějaký čas jezdil tak, že šetřící studenty sem potkával, tak mi to problém nedělá někoho těch pár kiláků odvézt. Jako táhnout někoho přes půlku respubliky, to bych se vybodl a taky zásadně a z principu neberu trampy a turisty (to je fakt sport, navlést se do pohorek a pak stopovat u cesty). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 To možná může být. Ale já bych to risknul . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luks Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Beru jen pěkný holky (možná proto sem už víc jak rok nikoho nevezl ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.