kolja Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Takhle jsem byl nedavno v servisu s brzdama (+par dalsich drobnosti). Pozádal jsem o celkovou kontrolu podvozku se zamerenim na brzdy, pac me uz stval ten piskot. Kdyz jsem se vratil, bylo mi oznameno, ze drobnosti opravene mam, podvozek je v poradku, no a co se tyce brzd, tak to je pry u skodovek typu fabia, oktavia normalni. "Proste piskaj, jinak vpoho" Podtvri mi tu nekdo tuto skutecnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Me to taky zrovna piska, ale opravit se to samozrejme zas na tech dalsich 30tis km da. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_fabka2004 Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 brzdy nemaju co piskat, maju brzdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Také mi pískal předek a byl to fakt humus...Hlavně to bylo hned po výměně destiček i kotoučů myslím že ve 45000km.Tak jsem tam pak byla a obrousili mi destičky,ale ještě ten den odpoledne jsem tam byl znovu a už řádně vytočený..předtím mi řekli že jsem si je spálil,což beru jako blbost když pískali od výměny...tak jsem je nakonec po nátlaku donutil k výměně destiček a už ok...teď mám nějakých 77tis... Jen mi teď trochu vržou zase bubny,ale asi už budou chtít vyměnit prasátka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Mám octavii a pískají furt a taky mě to hrozně sere, ale dával jsem to do servisu a chvilku nic a pak zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Také mi pískal předek a byl to fakt humus...Hlavně to bylo hned po výměně destiček i kotoučů myslím že ve 45000km.Tak jsem tam pak byla a obrousili mi destičky,ale ještě ten den odpoledne jsem tam byl znovu a už řádně vytočený..předtím mi řekli že jsem si je spálil,což beru jako blbost když pískali od výměny...tak jsem je nakonec po nátlaku donutil k výměně destiček a už ok...teď mám nějakých 77tis...Jen mi teď trochu vržou zase bubny,ale asi už budou chtít vyměnit prasátka.... Co mají prasátka společnýho s vrzáním, pokud ti neteče není třeba ho měnit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolja Vloženo 2. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 na problemu se shodujem, skoro by se dalo uverit, ze to tak ma byt, ale kdyz vidim ostatni skodovky na mestske vozovce, tak mi neprijde, ze by u kazde piskali brzdy, takze ten pes nekde zakopanej byt musi... jde jen o to kdy se najde nekdo kdo tenhle problem jiz vyresil a napise to sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Me to vzdycky staci vycistit a je to zas na rok, dva v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 A co tam mas za desky?Original ze skodovky nebo uz si tam kupoval nejake jine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Zatiaľ som vypozoroval, že obvykle pískajú tie lacnejšie neoriginálne obloženia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Kdyz jsem se vratil, bylo mi oznameno, ze drobnosti opravene mam, podvozek je v poradku, no a co se tyce brzd, tak to je pry u skodovek typu fabia, oktavia normalni. "Proste piskaj, jinak vpoho"Podtvri mi tu nekdo tuto skutecnost? Bohužel musím potvrdit také, ted to řeším. V servisu tvrdí že je to normál, ale prý to promázli. Dva dny ze servisu, adělá to zase. Já bych ty debily pozabíjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Me to vzdycky staci vycistit a je to zas na rok, dva v pohode. musím souhlasit, taky mi to dělalo a po vyčištění čističem na brzdy už mám pár měsíců klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 urobil jsem toto: nasral jsem se, koupil jsem nove oblezeni do bubnovek, nechal jsem si bubny stocit i kdyz mam 98 tisic a je klid, jo a teklo jedno prasatko, tak jsem vymenil obe dve a verim, ze mam pokoj, jedeto super, brzdi to super. Jinak muj postrech - myslim si, ze opravdu ty levny dily jsou proste smejdy - dvakrat levne je koupeno jednou draze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Moja skúsenosť - nič iné ako origo platničky a kotúče. Všetko ostatné pískalo. Tým ale nemyslím drahšie značkové alternatívy. Ale proste lacnejšie ako origo sa mi nič neosvedčilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) Me to vzdycky staci vycistit a je to zas na rok, dva v pohode. taky tak samo, vzdycky shodim bubny , ocistim stetkou, profoukam,sjedu pakny smirglem a pak uz ani nepiskne nejaky cas Editováno: 16. Červenec 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Takže po reklamaci mi bylo sděleno že mi vymění komplet zadní brzdy. Pro jistotu Ještě že je to služebák Mám naj. 135 000, ty zadky budou OK, jen si servis vydělává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.