nestresuj Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Mam feliciu 1,3 mpi a pri dojazde mam velmi horucu bateriu bateria je uplne nova cim to moze byt?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nestresuj Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 nikdo nevie pomoct?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Horuca Ved uz je leto. Kolko ma stupnou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Myslím, že se baterie přebíjí. Chybná regulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Měl jsem ten stejný problém cca 14 dní nazpět, taky baterie po jízdě byla úplně horká, po změření dobíjení bylo zjištěno že odešlo relátko na alternátoru a místo 12 V to ukazovalo 16,4 V, takže se vyměnilo relátko a je vše ok, stálo mě to i s výměnou v servise 300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Jasně vyměn relátko a máš po problému(přebijí). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nestresuj Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepan27 Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Zdravim, chtěl bych se zeptat. Koupil jsem si před měsícem novou baterii banner 12V 55Ah 450A a teď jsem zjistil že když odněkud přijedu a vypnu motor, tak se mi vypařuje z baterie elektrolit a je přehřátá. Vůbec nevím čímto může být. Teď jsem dolil destilku a skusil znovu nastartovat a stejně se vypařuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Měřil si dobíjení? Jestli ti mu to náhodou nepřebíjí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 určite áno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.