Přejít na obsah

Prosí o konzultaci těchto chyb

trpaslik10

Doporučené příspěvky

Adresa 29: Levé světlo Master Labely: nevybrány

Řídící jednotka: 1U0 941 651

Díl: EVG GDL + AutoLWR 0002

Kódování: 00005

Dílna #: WSC 31480

Nalezena 1 chyba:

65535 - ridici jednotka: chyba v pameti

00-00 - -

-------------------------------------------------------------------------------

Adresa 36: Paměť sedadla Ř Labely: 3B1-959-760.lbl

Řídící jednotka: 3B1 959 760 A

Díl: Sitzverstellung FS 0003

Nalezena 1 chyba:

01008 - upozorneni: nouzovy vypinac je cinny!

35-00 - -

-------------------------------------------------------------------------------

Adresa 39: Pravé světlo Slave Labely: nevybrány

Řídící jednotka: 1U0 941 651

Díl: EVG GDL + AutoLWR 0002

Kódování: 00005

Dílna #: WSC 31480

Nalezena 1 chyba:

65535 - ridici jednotka: chyba v pameti

00-00

Jedná se mi o to že se světly se nelze spojit tohle je výpis při automatickém testu.

A nevím co s tou sedačkou řidiče. Díky moc za rady začínám.

Editováno: , autor: trpaslik10
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jako se nejde spojit se světly,když výpis z jednotky jsi udělal,tak to tě nechápu. Chyba v paměti,pokud ty závady nejdou smazat,je potřeba vyměnit jednotky ve světlech. Ale není to nutnost,pokud regulace chodí jak má,měl jsem to tak taky a všechno chodilo správně.

No a to sedadlo, máš zamáčklý (nebo vymáčklý) červený tlačítko na ovládání sedačky,v podstatě to není ani žádná závada,spíš upozornění.

Editováno: , autor: juke.box
Odkaz ke komentáři

Jak jako se nejde spojit se světly,když výpis z jednotky jsi udělal,tak to tě nechápu. Chyba v paměti,pokud ty závady nejdou smazat,je potřeba vyměnit jednotky ve světlech. Ale není to nutnost,pokud regulace chodí jak má,měl jsem to tak taky a všechno chodilo správně.

No a to sedadlo, máš zamáčklý (nebo vymáčklý) červený tlačítko na ovládání sedačky,v podstatě to není ani žádná závada,spíš upozornění.

Tlačítko jsem právě zkoušel a nějak to nereagovalo možná bude vadný.

A ty světla když jsem dal automatický test tak mi vypsalo toto a když jsem chtěl najet do světel přímo napsalo mi že nemůže najít jednotku nebo adaptér nepřipraven a světlas chodí při zapnutí klíčku jen se do nich nelze připojit, taky to nějak nechápu leda že bych dělal něco špatně.

Odkaz ke komentáři

Tak počkej,to bud lezeš někam kam nemáš,nebo nevím,ale vypis chyb světel jsi sem hodil,takže se tam dostat lze. Přes jakej aparát tam lezeš,KKL ala vag 304?

VCDS

Windows VAG/VAS Emulator

VCDS verze: SVO 805.4 Kabel hex can

origo koupený mám to asi 14 dní tak se učím no.

už vím kde jsem udělal chybu místo abych šel do světel, tak jsem šel do 55-Reg. sklonu Xenonů

Omlouvám se ale holt začínám přesto díky za odpovědi.

Aještě jeden asi stupidní dotaz k čemu je vlastně ta 55-Reg. sklonu Xenonů když jsem se tam nedostal?

Editováno: , autor: trpaslik10
Odkaz ke komentáři

VCDS

Windows VAG/VAS Emulator

VCDS verze: SVO 805.4 Kabel hex can

origo koupený mám to asi 14 dní tak se učím no.

už vím kde jsem udělal chybu místo abych šel do světel, tak jsem šel do 55-Reg. sklonu Xenonů

Omlouvám se ale holt začínám přesto díky za odpovědi.

Aještě jeden asi stupidní dotaz k čemu je vlastně ta 55-Reg. sklonu Xenonů když jsem se tam nedostal?

Myslel jsem si,že jsi lezl jinam :palec2: . 55 používá jiný typ auta. Nastavení regulace světel se dělá přes jednotku 29 Lévé světlo-master

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...