Publikováno Červen 20, 200916 r Koupil jsem auto s nainstalovaným alarmem (alarmy??). Na oknech jsou samolepky GEMINI a COBRA. Na přístrojovce je ovládání alarmu Cobra k tomu mám i manuál. Vše funguje dle manuálu. Jenže za oknem u řidiče je ještě jedna červená dioda co stále bliká. U ní je právě napsáno GEMINI. Od toho nemám žádný dokument a vůbec nevím k čemu to slouží. Je možné že je v autě nějaká kombinace dvou alarmů? Nebo k čemu je to GEMINI??
Červen 20, 200916 r dioda ve dveřích je v každém autě koncernu VW od MR96 s origo centrálem máš tam jen tu kobru nejspíš, gemini nevím, co je, zkus zagooglit
Červen 21, 200916 r Autor dioda ve dveřích je v každém autě koncernu VW od MR96 s origo centrálemmáš tam jen tu kobru nejspíš, gemini nevím, co je, zkus zagooglit Myslel jsem tuto diodu. Vůbec nevím k čemu slouží.
Červen 21, 200916 r Autor http://www.gemini-alarm.cz/?g=1&i=1# Ten web znám. Viz původní dotaz - co to je za nesmysl mít dva alarmy? Všechny vnější projevy odpovídají alarmu COBRA. Pak stále nechápu funkci toho GEMINI.. Není to jen nějaké šidítko pro zloděje?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.