djmanny Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 zdravim,podle diskuze zde na foru mam vhaji vypinac smerovek... at dam blinkr doleva nebo doprava tak to neblika,jen jde slyset,jak sepne relé... a kdyz dam vystrazny,tak to samí..ale nic se nedeje... ale moje otazka zni..kde to relé najdu?a kolik tak stoji? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 je to součást spínače varovek tak ho vyměň a funguješ dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmanny Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 asi blbej dotaz ... ale to najdu presne kde? myslis jako tu packu mam vymenit?smerovek? ,,lama,, dotaz ja vim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_4 Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 ahoj,je to součát spínače varovných světel,tedy toho troúhelníčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmanny Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 jooo zupa už to mám dík .... jdu to rozebrat a podivat se na to co tomu je a není ))) dam este vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 asi blbej dotaz ... ale to najdu presne kde? myslis jako tu packu mam vymenit?smerovek? ,,lama,, dotaz ja vim ... jsem psal že je to spínač varovek tak nevím kde jinde bys ho chtěl hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmanny Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 jo ja jsem to akorad blbe pochopil varovek... me nenapadlo jako ze varovnych svetel... :-D vis..to je to ale uz pohoda :)je to tím... takze thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.