Přejít na obsah

Kde najdu zobrazení teploty oleje a najeté km od tankování


Doporučené příspěvky

  • Pawouk změnil název na Kde najdu zobrazení teploty oleje a najeté km od tankování
  • o 3 týdny později...

Ahojte, taky řeším stejnou otázku jako tazatel. Mám O4 RS (2.0 TSI) ani ne měsíc a za boha nikde nemůžu najít teplotu oleje, pouze teplotu chladicí kapaliny. Hledal jsem jak v infotainmentu, tak v digitalním cockpitu, ale nic.. Je vůbec nějakým způsobem možné, že to moje RS prostě nemá? Děkuji za případně odpovědi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Jan R. Díky Honzo. Zkusil jsem to znovu celé projet, ale bohužel, kromě teploty chladicí kapaliny tam nemám nic jiného. Verze mého SW infotainmentu je 1803. Kamarád, co dělá u ŠKODA Plus, měl dnes možnost se mi na to podívat u RS 4 iV a ten tam má vidět hezky vidět. Nechce se mi věřit, že by ŠA v rámci upgradu odstranila přehledy pro teplotu oleje? I když, možné je vše.

Jinak jsem už kontaktoval svého prodejce, tak snad na něco přijdou a poradí :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vsadím, že jen aktualizují SW, klidně znovu na 1803 a objeví se. Já neměl vůbec položku uživatel nemohl jsem vytvořit Connect a klíček hlavní/vedlejší, po přehrání najednou ano.

Zkusit infotraiment do továrního nastavení, ale virtual bude mít asi svůj program.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Ahoj. Já po nějakém čase zjistil, že jediné, kde teplotu oleje vidím, je na virtual cockpitu při RS zobrazení (ukazatel otáček nahoře, rychlost digitálně uprostřed). V budících, kde si člověk může navolit všelijaké zobrazení od rádia, aktuální spotřeby, tlaku turba až po navigaci, info o jízdě atd atd, to prostě nemám, mám tam jen teplotu chladicí kapaliny. Domnívám se, že to je z toho důvodu, že nemám DSG a tím pádem v tom zobrazení budících by mi jakoby chyběla hodnota pro ukazatel teploty převodovky (jsou tam totiž 3, co jsem viděl na videích).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...