Publikováno Červen 20, 200916 r zdravim,podle diskuze zde na foru mam vhaji vypinac smerovek... at dam blinkr doleva nebo doprava tak to neblika,jen jde slyset,jak sepne relé... a kdyz dam vystrazny,tak to samí..ale nic se nedeje... ale moje otazka zni..kde to relé najdu?a kolik tak stoji? díky moc
Červen 20, 200916 r Autor asi blbej dotaz ... ale to najdu presne kde? myslis jako tu packu mam vymenit?smerovek? ,,lama,, dotaz ja vim ...
Červen 20, 200916 r Autor jooo zupa už to mám dík .... jdu to rozebrat a podivat se na to co tomu je a není ))) dam este vedet
Červen 20, 200916 r asi blbej dotaz ... ale to najdu presne kde? myslis jako tu packu mam vymenit?smerovek? ,,lama,, dotaz ja vim ... jsem psal že je to spínač varovek tak nevím kde jinde bys ho chtěl hledat
Červen 20, 200916 r Autor jo ja jsem to akorad blbe pochopil varovek... me nenapadlo jako ze varovnych svetel... :-D vis..to je to ale uz pohoda :)je to tím... takze thx
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.