Publikováno Červen 21, 200916 r mam autoradio Kenwood. prehrava to CD, mp3... ale nema RCA vystup, iba ISO konektor. mne to stacilo, ale syn vyrastol a dotiahol domov sadu subwoofer+zosilovac Blaupunkt. natiahol som plus a minus k zosilovacu a zostali sme stat nad pripojenim radia. mam kabel s cinch konektormi, ale radio taky vystup nema. keby sa aspon opytal, lenze mladi veria kamaratom viacej, ako fotrovi. grr... existuje nejak moznost (redukcia z ISO na RCA) ak to zapojit ? alebo je len jedna cesta...new radio s RCA vystupom ? help, please.
Červen 21, 200916 r Autor som tak rad, ze dobri ludia este ziju a poradia. ufff, ocakaval som standartnu odpoved made in "skodahome" : hladaj, je to tu 1000 krat, zamykam. P.S.: hmmm, terazky pozeram, ze to znizuje uroven signalu. ako to bude hrat ? tak isto, ako cez RCA ? alebo tam bude nejake skreslenie ? ja to asi nepoznam, ale chalanisko to bude asi pred frajerkami "smazit" na plne gule, tak aby to nebola druha, az tretia liga.... Upraveno Červen 21, 200916 r od colins
Červen 21, 200916 r Skreslenie by tam byť nemalo,SinusLive je dobrá značka.Inak ma napadá,zosik nemá High Level input? Väčšina to má.
Červen 22, 200916 r Autor Mam tento zosilovac, pozrite mi ci to ma high level input. Mne sa zda, ze tam nie je. http://www.blaupunkt.com/sk/7607792120_main.asp
Červen 28, 200916 r ...budeš potřebovat toto... hosi a kde tohle koupim? mam stejnej problem..koupil sem kabelaz na zesilovac a mam chinch koncovky a na radiu Pioneer to neni
Červenec 3, 200916 r Autor djgigi05 : ja som to nasiel napr.: http://www.hificar.cz/zesilovac/sinus-live-hl-406.html http://www.shop.sekin.cz/product/628-sinus_live_hl-406 Upraveno Červenec 3, 200916 r od colins
Srpen 10, 200916 r Dobry den chtel bych se zeptat co to presne ten RCA vystup u radia je ... Kupuuji si totiz nove radio a nevim jak moc je tento faktor pro mne dulezity. Pochopil jsem spravne ze je to vystup pro zesilovac ? A volty co u nej udavaji znamenaji co ? Diky za help Sem totiz tak trochu audio-laik
Srpen 10, 200916 r ...dnes i základní modely autorádií disponují výstupem RCA (předzesilovače) ten by jsi využil v případě instalace zesilovače na reproduktory popřípadě subwooferu. U nižších modelů je na výstupu RCA většinou 2,5V...u těch vyšších 4-5V a ty většinou mají 3xRCA.Autorádio s 4V RCA má lepší odstup signál/šum což znamená čistější zvuk
Srpen 11, 200916 r Takze na 1 RCA se da pripojit jeden zesilovac a cim vetsi napeti tim kvalitnejsi zvuk ?
Srpen 11, 200916 r Lox: To není přesné, jeden RCA výstup je jako levý kanál, druhý je pravý kanál. To znamená, že na jeden zesilovač zapojíš oba a potom záleží na tom, zda zesilovač použiješ, jako zesilovač celého pásma slyšitelného zvuku, nebo jako sloučený výstup nízkých frekvencí, tzn. subwoofer.
Srpen 11, 200916 r A lze na tyto dva vystupy pripojit nejakym zpusobem jak subwoofer tak i normalni reproduktory ?
Srpen 11, 200916 r ...na 1xRCA se dá napojit více zesilovačů...většina zesilovačů má i výstupy...ale nastává problém s jejich ovládáním...myslím tím nastavení poměru hlasitosti/FADER a možnost samostatného ovládání SW.Tady má výhodu rádio s 3xRCA...
Červen 24Čer 24 Zdravím borci, měl bych dotaz. Na autorádiu jsou 3x RCA zdířky a je mi jasný ,že jedna je přední další zadní a pak subw. Moje otázka je ,jestli můžu na subw. zdířku napojit reprák. Myslím to tak ,že bych chtěl jeden set repro. dopředu středy a výšky a další set dozadu auta. Snad to dává smysl😀 předem děkuji za odpověď.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.