Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

při jízdě cuká motor,připadá mi jako by vynechaval ale nevim cim to je prosim poradte. Už jsem tomu vymenil svicky a kabely

Upraveno od Crooton

Podívej se na palec rozdělovače nesmí mýt vůli a měl by být přilepený.Když to tím nebude tak zkus vyměnit hlavu rozdělovače(mohla by mýt miniaturní prasklinky a probijet).

• Autor

Pořád to dělá

Když jsi to zkontroloval a vyměnil hlavu tak to pořát dělá,tak je to myšleno?

Na palci by jsi měl naměřit odpor 0,6-1,4 kΩ.Taky by to mohl dělat zapalovací trafo.A kdy jsi třeba měnil palivový filtr?

nazdar mam favorit 94r 1.3 50KW LXI a robi nieco podobne pri 2000ot zacne cukat motorom a robi to max ot ale predtim to robil iba pri 2500 a po pridani na plyn prestal pri diagnostike mi sem tam vyhodi potenciometer skrtiacej klapky ale po jed. hodnotach je to ok a lamda pomer skace od 0.5 po 1.2 a inak ako urobim zakladne nastavenie vstrekovacej jednotky? diki

Me zacalo obcas cukat motorem kolem 3000 ot a zjistil sem, ze pri vymene spojky jsem zapomnel dotahnout sroub s kostricim plechem od lambdy a cidla otacek, po dotazeni OK - takze by to mohl delat i nejaky uvolneny kontakt.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.