Crooton Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 (editace) při jízdě cuká motor,připadá mi jako by vynechaval ale nevim cim to je prosim poradte. Už jsem tomu vymenil svicky a kabely Editováno: 22. Červen 2009, autor: Crooton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Podívej se na palec rozdělovače nesmí mýt vůli a měl by být přilepený.Když to tím nebude tak zkus vyměnit hlavu rozdělovače(mohla by mýt miniaturní prasklinky a probijet). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crooton Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Pořád to dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Když jsi to zkontroloval a vyměnil hlavu tak to pořát dělá,tak je to myšleno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Na palci by jsi měl naměřit odpor 0,6-1,4 kΩ.Taky by to mohl dělat zapalovací trafo.A kdy jsi třeba měnil palivový filtr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziginko1 Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 nazdar mam favorit 94r 1.3 50KW LXI a robi nieco podobne pri 2000ot zacne cukat motorom a robi to max ot ale predtim to robil iba pri 2500 a po pridani na plyn prestal pri diagnostike mi sem tam vyhodi potenciometer skrtiacej klapky ale po jed. hodnotach je to ok a lamda pomer skace od 0.5 po 1.2 a inak ako urobim zakladne nastavenie vstrekovacej jednotky? diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Me zacalo obcas cukat motorem kolem 3000 ot a zjistil sem, ze pri vymene spojky jsem zapomnel dotahnout sroub s kostricim plechem od lambdy a cidla otacek, po dotazeni OK - takze by to mohl delat i nejaky uvolneny kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.