Publikováno Březen 30, 200619 r neaky čurák mi odlupol z laku - asi o velkosti nechtu asi klucom alebo neviem cim no tak som to skusil zaretusovat tou retusovaciou farbou co je k nej aj lak a nie som moc zrucnny tak to teraz vyzera ako keby na mojom aute trenovali japonci bukake. proste je to nechutne na grc zasemenene a uz som tu nasiel rady ze treba to vybrusit ci co ale to ked zacnem brusit napr. smyrglom tak dodrbem ten zdravy lak na okolo a to nechcem.. este som to nepresiel tym bezfarebnym lakom.. popripade kolko vide prestreknutie celeho auta black magic - ciernou perlet metalizou? a ked to robia najprv daju metalizu a ked uschne potom daju bezfarebny lak? na ako dlho je to robota? alebo ako opravym to co som dodrbal?
Březen 30, 200619 r No jo lidi jsou strašný kurvy, já mám už dva šrámy od nějaký kurvy zprasený dveře a haupnu a fakt velký šrámy. Zkoušel jsem to nějak zaretušovat stříbrnou barvou ale moc mi to nejde.
Březen 30, 200619 r koukam že svině sou všude mě někdo začátkem roku objel celej levej a část pravýho blatníku, nechal sem si to ke konci února nalakovat BUCH začátkem března šlinc jak sviňa přes levy zadni dveře, v tu chvili bych vrazdil, ted to budu nechavat zase opravovat a doufam ze to nebude moc vidět a pak necham si pripojistit spolucast pac sice sou to dva litry ale skoda jich a tyhlety zmrdy bych postavil ke zdi a postrilel
Březen 30, 200619 r Autor mam cely den dojebany je mi napicu som nervozny a vybiehavam z firmy kazdych 5 minut ako kokot zabit ich zmrdov vyjebanych. som toho nazoru ako ten typek v pulp fictione
Duben 2, 200619 r Musíš to kolem celé oblepit páskou sa to radši větší plochu a pak brousit velmi jemným papírem na gumě pod vodou a nakonec rozleštit pastou na staré laky. Už jsem to taky dělal, někdo mě objel blatník a dveře. Hodně zdaru
Duben 6, 200619 r Fakt jo, co z toho ti šmejdi mají, když někomu takhle poničí auto, přece jim to nemůže dělat dobře ?!
Duben 10, 200619 r bohuzel musim pridat svoji horkou zkusenost.. nakej curak se asi nudil, tak mi vzal nejspise klicem od predniho blatniku az po prdel... a pro jistotu to vzal 2x takze predek, sloupek u predniho okna, bok, slupek mezi dvermi a prdel.. 2 lajny na prave strane.. tyhle zmrdy nechapu... proste jednoduchy curaci
Duben 10, 200619 r Tady čtu pastou na staré laky... Přemýšlěl jsem, že bych přejel Tempem na staré laky celé auto, dělal jsem to na Feldě a OK, ale co metalízu? Zkousne to ten krycí lak? Prošla se mi po kapotě nějaká kočička a měla kliku, že jsem jí u toho nechytil, bo bych si z ní udělal rohožku před dveře....
Duben 10, 200619 r Já toho zmrda u toho vidět: 1)otevřel bych dveře u auta 2)sáhnul bych pod sedačku 3)vytáhnul bych páku na volat a rostřískal bych mu tim hlavu a řezal bych dokud by mě někdo od něj neodtáhl
Duben 10, 200619 r Autor ja mam v kvere prvy naboj brokovy tak ten by schytal do nohy v tu ranu ako by som ho nacapal pri aute
Duben 19, 200619 r Je vidět že tech kurev co maj zálibu ničit nej tak pro prdel nebo z dlouhý chvíle je víc než dost - a jsou všude. Nejradši bych je pověsil za ko..e hodně vysoko. Proč? ( př. a z. blatník, haupna )
Duben 20, 200619 r Autor uz som videl co narobila vyliata brzdova kvapalina na kapote tak tie nase skrabance su viac-menej v pohode ale neviem co z toho kto ma ci si potom na tom honi pero alebo co..
Listopad 26, 200618 r No ja uz se bohuzel musim taky pridat k Vam.Ikdyz ne cizi vinou ale vlastni blbosti - proste jsem pri vystupovani zapomel na pobliz opreny kolo a oznackoval sem si dvere a u levyho svetla uz to mam taky dodrapany Upraveno Prosinec 2, 200618 r od Planeta
Listopad 26, 200618 r At nikoho nenapadne nekomu ublizovat kdyby jste ho nahodne chytli... Odserete to dvojnasob! CR a zakony...
Listopad 26, 200618 r Přesně tak, když někoho chytnete, buď ho zadržte do příjezdu policie (skoro nulový efekt a riziko, že vas obviní z omezování osobní svobody) nebo počkejte až poodejde kousek dál od vašeho auta a pak mu zas vy objeďte podrážkou obličej, ale nesmí vás při pom nikdo vidět. A hlavně si vás nesmí nikdo spojit s tím autem, takže je lepší kříčet že vam dluží peníze (což je pravda) než že vám poškrábal auto. Na to první jsou lidé zvyklí a jdou radši dál při tom druhém vás ještě udají. A ruský přízvuk tomu domlouvání pomáhá.
Listopad 28, 200618 r Lidi jsou prostě kurvy......nechápu to asi závist a pak nevim co..................ale chytit ho u toho tak nevim......
Listopad 28, 200618 r ja mam v kvere prvy naboj brokovy tak ten by schytal do nohy v tu ranu ako by som ho nacapal pri aute U vás jsou brokové střely do pistole legální?
Listopad 28, 200618 r ja mam v kvere prvy naboj brokovy tak ten by schytal do nohy v tu ranu ako by som ho nacapal pri aute U vás jsou brokové střely do pistole legální? novorí sa o nábojovh či zákonoch? btw je to jedno, keď si spolužiaci 17 ročný nosia do školy kvéry, porovnávajú si ich a fotia sa ako si ich prikladajú ku hlave...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.