Ludekl Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Zdravím a prosím o pomoc. klíčenkou odemknu auto, strčim klíč a otočim a nejde žhavení.Motor točí. Mám tam alarm od Jablotronu asi 2,5 roku. Při připojení se VAG nedostal na řídící jednotku motoru. Je možné, že přes imobilizér v alarmu je přerušené napájení ŘJ? Nebo mě napadá i snímač v zapalovací skříňce. Víte někdo co s tím? díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 podle mě relé 109 (na relé boxu pod palubní deskou) vyměn nebo alarm který blokuje toto relé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Bude to to relé 109.Když ho rozděláš tak stačí proletovat,je tam studenák(pod lupou viditelný)na jednom většim bodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludekl Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Bude to to relé 109.Když ho rozděláš tak stačí proletovat,je tam studenák(pod lupou viditelný)na jednom většim bodu. Relátko 109 bylo v pohodě. Bylo to spínací relátko v alarmu. Měl jsem tam jedem imobilizační okruh volný, tak jsem to přepojil a uvidíme dál, ale na 90% to bylo alarmem. Jinak díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.