Publikováno Červen 25, 200916 r Zdravím a prosím o pomoc. klíčenkou odemknu auto, strčim klíč a otočim a nejde žhavení.Motor točí. Mám tam alarm od Jablotronu asi 2,5 roku. Při připojení se VAG nedostal na řídící jednotku motoru. Je možné, že přes imobilizér v alarmu je přerušené napájení ŘJ? Nebo mě napadá i snímač v zapalovací skříňce. Víte někdo co s tím? díky moc.
Červen 25, 200916 r podle mě relé 109 (na relé boxu pod palubní deskou) vyměn nebo alarm který blokuje toto relé
Červen 25, 200916 r Bude to to relé 109.Když ho rozděláš tak stačí proletovat,je tam studenák(pod lupou viditelný)na jednom většim bodu.
Červen 25, 200916 r Autor Bude to to relé 109.Když ho rozděláš tak stačí proletovat,je tam studenák(pod lupou viditelný)na jednom většim bodu. Relátko 109 bylo v pohodě. Bylo to spínací relátko v alarmu. Měl jsem tam jedem imobilizační okruh volný, tak jsem to přepojil a uvidíme dál, ale na 90% to bylo alarmem. Jinak díky všem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.