mesr Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Dnes jsem měl sundanou přihrádku u spolujezdce a našel jsem tam tenhle konektor.. Netušíte naco tam je??, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 to bude konektor na podsvetleni prihradky. predpokladam, ze je vyvedenej jakoby ze stredoveho panelu. kolik tam vede kabelu? na fotce je to spatne videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 30. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 To není on,vedou do něj 3 dráty,taky jsem si to myslel ale nepasuje tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Topení??funguje jak má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 ty vogo.. jeste aby to byl airbagos... ale ten ma jine uchyceni... Ted jsem prolejzal ETOS - svazek pro interier, ale nemuzu na to prijit co by to mohlo byt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Vyhrivani sedacky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Sedačky=zelený konektor airbag=žlutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 nebyla tam kdisi HF??Tam se dává jednotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 "kdysi"-oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Aha, ja uz si ty konektory nepamatuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 30. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Jo bylo tam HF ale od toho je tam vyveden 4 místný konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 No já bych řekl že to je příprava na telefon origo a měl bys mýt okolo i anténu na HF. Je to čtyř pinový konektor a sou osazený tři kabely kostra, podsvícení a ještě jeden?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 30. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Asi to bude ono,myslíte,že tam je stálý napájení??Že bych to vyvedl na světlo do odkládací skřínky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 100% tam stálej nenajdeš maximálně si vem kostru - hnědý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 No HF má stálý,taky jsem čuměl,ale dal jsem to va "S" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi LEE Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Zrovna dnseka jsem dával přístrojovku dohromadz a taky jsem tam našel nějakej konektor. Všechno jsem vyzkoušel a vše fungovalo, tak jsem to neřešil. Ale jak to tady čtu tak to bude od starý HF sady. Dík za info. Hned se mi bude o něco líp spát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.