Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Souhlasím. Locator je na nic. Ne dokážu si představit, že bych policii řekl"no auto budu mít někde v této ulici" a ono ve skutečnosti bylo 1,3km vzdušnou čarou vedle. Mluvím ze skušenosti. Proto jsem nešel do Athose.

Vloženo

Presne tak, nejako podobne to funguje aj u nás v Orange. Ale prekvapilo ma, že keď som v oblasti pokrytej 3G signálom, tak bola presnosť podstatne vyššia. Bod bol temer presne, kde som sa s telefónom (3G) nachádzal. Neviem, či to bola vždy náhoda, alebo je to pravidlo.

Vloženo
asi nejlepsi je mit nejaky privatni alarm fungujici tak, ze dovnitr bouchne patronu s rajskym plynem anebo 130dB sirenu. takovy 1kHz 130dB uvnitr auta zarucene nenecha zlodeje odejit po svych.

a ackoliv jsem pacifista, tak bych pak zavedl nejake to pravo utrpne a islamske sekani rukou.

Tak to mám já. Sirénu od alarmu schovanou v interiéru. A věřte mi, že dýl jak 3s se tam vydržet nedá jak z toho bolí uši...Však už jsem si to párkrát vyzkoušel když jsem to zapomněl vypnout :blink:

a co když si dá špunty do uší :smich:

Kdyby je u sebe měl ( B) ),tak by to i přes ně dlouho nevydržel...ale myslím, že tohle nikdo nečeká a velmi rád z toho auta uteče byť bez kořisti. :ph34r:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...