Červen 25, 200916 r By mě asi jeblo......ale zase s nadhledem..je to "jen" auto..i když na něj mnohdy lidi šetří jak blázni x let....smutnej pohled
Červen 25, 200916 r Autor Naštěstí to není moje...Rok 2008,najeto pár desítek tisíc... Upraveno Červen 25, 200916 r od DIAGNOSTIK
Červen 26, 200916 r Zašová nebo Zubří? Tady těch aut co jimi protekly místní potůčky bylo hodně. Stačí se podívat na fotky viz odkazy: Zašová a Zubří - lokální zatopení
Červen 27, 200916 r tu vodu si nedokážu dost dobře představit.... musí to být hrozný.... přeju všem postiženým ,ať se drží a brzo dají všechno do pořádku
Červenec 2, 200916 r no fuj...by mě jeblo...hprší je že když nemáte pojištění proti živlům asi nedostanete nic...co s takovým autem??rozebrat komplet a pořádně vysušit???
Červenec 9, 200916 r tak to je docela vostrý, ale myslím, že když to prodá do Áček, tak ty to vysušej a prodaj jako skoro zánovní vozidlo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.