Lala07 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Zdar, mám OII s climatronicem. Letošní rok se mi zda že to málo chladí. i když to dám na 16 je to bída. Srovnám-li funkci s několika našima služebníma OII s Climaticem nebo Climatronicem ...tak v nich mrznu. Navíc po zapnutí režimu Auto v tom jakoby šumí. Co by to mohlo být? Dík za tipy a radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 A kdys naposledy měnil náplň klimy ? Věcí může být víc.. já měl vaný čidlo, vyměnilo se a najednou jsem poznal, co to je klimatizace a chlad.. Nechal jsem si to při tom i doplnit, ale chybělo jen málo.. každopádně výměna toho čisla pomohla brutálně (zjistíš na vagu-mi to hlásilo chybu čidla). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala07 Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 A kdys naposledy měnil náplň klimy ?Věcí může být víc.. já měl vaný čidlo, vyměnilo se a najednou jsem poznal, co to je klimatizace a chlad.. Nechal jsem si to při tom i doplnit, ale chybělo jen málo.. každopádně výměna toho čisla pomohla brutálně (zjistíš na vagu-mi to hlásilo chybu čidla). a kde to čidlo je? popř.kolik stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 V přední části auta, někde u chladiče, tedka z hlavy nevím, ale jak jsem psal, jeho nefunkčnost poznáš jedině tím, že ti hlásí závadu VAG od oka to pochybuju. Stálo 1100 a byl to trochu jiný typ (ale plně kompatibilní náhrada), pak je ještě za 1600 to stejné, ale mi tam dali to levnější a všecko jak má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala07 Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 a kde to čidlo je? popř.kolik stojí? a nevíš zda to čidlo je stejný pro auta jak s climatronicem tak s climaticem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Myslím si, že bude stejné, ale ruku do ohně za to nedám. Je to čidlo tlaku klimatizace a nikde není uvedeno, že by bylo pro climatic nebo klimatronik jiné. Je vlastně "na trubkách" a jeho výměna naštěstí není potřeba vypustit klimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Na čidlo se vybodni. Jako první bych řešil náplň. Ať Ti to změří. Mě to taky málo chladilo a dal jsem to na výměnu. Z potřebných 6 dílu objemu mi doplnili 5,5. Tedy v systému bylo 0,5 Budu to sledovat a jak to nepůjde budeme vědět, že se jedná někde o únik. To se pak řeší barvou a svařením..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessi Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Než začneš něco měnit, tak bych to napřed napíchl na VAG a pokud ti to v klimatizaci nenajde žádnou chybu, tak potom by mělo stačit doplnit náplň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Souhlasím s Alessiem Já měnil čidlo (páč mi to psal vag) když doplnění nepomohlo.. (chybělo mi pouze pár miligramů, ale aspon mám zase na 2 roky pokoj). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 (editace) Měl bych otázku. Jaká je cca doba po které je potřeba výměna chladícího média?? Editováno: 13. Červen 2013, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 (editace) Nedávno sem měnil kondenzátor a jedni šikovní mechanici výparník, mají s tím dlouholetou zkušenost už od začátkú O I. Když sem si dojel pro auto tak jsme dali řeč i na toto téma, prý stačí jednou za dva roky vyčistit a doplnit ale doporučují každý rok Výměnu (jako např. mot. olej) prý ne. Když tam prej po roku přijedu a budu mít cca 400g chladiva tak po vyčištění je ho prý tak 200g takže cca 340g dostanu novýho. Editováno: 14. Červen 2013, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 (editace) Muj problem - maly vykon climaticu, maly vykon topeni (topi jen na max), diagnostika nic, unik kapaliny zadny. (O2FL). Nejaky napad? Edit: vymenen ovladaci panel climaticu - beze zmeny Editováno: 18. Červen 2013, autor: sideA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 (editace) a zkoušel si kabely k senzorum? jsou tam 2 čidla, nějaký metry kabelu a 2 koncovky.... Editováno: 18. Červen 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 kabely jsem nezkoušel- to musim rozebrat palubku, ani nevim kudy a kam to je ponatahovany. Hlasi se nekdo z Bratislavy a okoli na kontrolu kabelaze? Normalne zaplatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 Noo a já se zeptám jinak.---dnes 34 stupnů ,klima doplnena,otlakovana,vycistena a teplata u vydechu 12 stupnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 Můj problém je zřejmě odhalen - špatný chladič klimatizace. Netěsní u té bílé zátky. Takže výměna chladiče bude v pátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 To je bolest před FL, měnil sem na jaře a je to sakra znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 No bylo mi řečeno přesně to co jsi napsal. Bolest všech předFace O2. Takže pokud bude někdo číst toto vlákno a má po otevření kapoty na pravé straně chladiče bílou zátku, tak ať šetří na nový chladič klimatizace, protože je jen otázkou času, kdy vypoví službu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 jsem cekatel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 kolik stojí nový chladič? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet59k Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 Noo a já se zeptám jinak.---dnes 34 stupnů ,klima doplnena,otlakovana,vycistena a teplata u vydechu 12 stupnů Záleží na rychlosti ventilátoru. Pokud jel naplno, tak je to myslím dobrý výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 (editace) kolik stojí nový chladič? No originál 6700Kč. Mě kamarád z originálu Škoda sehnal českou aftermarketovou alternativu ( lepší než originál ) od firmy DENSO a ten je asi za 3700Kč v ELITu. Já ho mám za 3100Kč. No a teď ještě montáž a naplnění origo servis 3000Kč no a já ......... to se uvidí Jinak u mě ta klima vypověděla službu po cca 7 letech. Editováno: 20. Červen 2013, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 Já mám taky českej za cca 2300,-kč, za práci sem si nic nezaplatil, vlastně jo, vypil jsem u toho 3 Plzně Těch cca 7let je i u mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 No koukal jsem na jeden e-shop, a tam prodávají ještě nějakou alternativu a ta stojí dokonce 1823Kč. To musí být kvalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 To bude čína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.