...GeOrGe... Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Prosím o radu,jak odpojit ovladače topení--střední část přístrojovky mám dole-ne uplně drží to ty ovladače,ale nějak to nejde nemáte nějaký fígl? Nejde mi rozpojit svorkovnice...A jak se dostanu na 2. a 4. ,když nemám dole přední část přístrojovky a zatim jsou přeci kabely... Su z toho bol nějaký zmatený.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 1. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Sem debil-fakt jo...jsem si nevsiml sroubu č.7 tak kdyby to někdo dělal,tak at ví.. Snadno se prehlednou-jelikoz jsou hodne dobre schovany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi LEE Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Čaj co vyrábíš. Docela bych se zajel podívat a pokecat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.