kristian Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 (editace) Zdravym, mam taky problem minule som jazdil vela po meste a motor sa zohrial viac ako by mal toto ma az tak netrapy lebo stale som isiel skoro na 1 ale to ma sttve ze ventilator na chladici sa nespustil....neviete niekto poradit cim to bude??bude to ten spinac??? dikk a je to fabia 1.4mpi 50kw r.v. 2002 Editováno: 26. Červen 2009, autor: kristian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 (editace) jojo bude to ten spinac na chladici a kdyby to nebyl on tak ti taky mohl shoret vetrak,zkus ho zapojit naprimo Editováno: 26. Červen 2009, autor: vohnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kristian Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 nooo okey a on je tam niekde na chladici nie??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 jojo na chladici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icemanek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Ahoj mám problem, pred nedavnem jsem mel svou oktavii 1,9 TDI 66kw na diagnostice a ukazalo mi to jedinou chybu teplotniho cidla, vymazali jsme to a ted po mesici mi na ceste do prace zacal teplomer blikat, je to pouze to cidlo? da se prozatim bez vymeny vpohode jezdit? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.