s-talker Vloženo 31. Březen 2006 Vloženo 31. Březen 2006 Nevi nekdo jak propojit central s elektrikou?Protoze fabku mam docela nove,tak se v tom jeste moc neorientuju. Jinak jako vsecko uz mam hotove,jen to pripojit.S alarmem mam obdobny problem,ale to by melo byt celkem podobne.Pokud neco o tom vite ozvete se. Citovat
cosby Vloženo 31. Březen 2006 Vloženo 31. Březen 2006 otazka jak........Nutno specifikovat.Jaký alarm,jaký centrál a podobně.Pokud ti jde pouze o napájení,tak snad se umíš napíchnout někde do pojistkovky.Pokud potřebuješ signály,tak tam už to není tak jednoduché.ani nenapíšej,jestli máš novou-jetou nebo fungláče,kde už je to složitější,protože se tam používá jednodrát.vedení Lin bus a tam už jsi s alarmem obyč v pr... a musíš jít až do zámku Citovat
Koldo Vloženo 1. Duben 2006 Vloženo 1. Duben 2006 Najjednoduchšie je zobrať napájanie z centrálneho prívodu pod palubovkou, nad riadiacou jednotkou je vidieť hrube cervene vodice + 12V iduce do svorkovnice. Pripojíš sa jednoducho na ktorúkoľvek svorku. Nezabudni na poistku pre centrál, môzeš pripadne doplniť do poistkovej skrinky, alarm odporúčam skrytú poistku. Citovat
s-talker Vloženo 1. Duben 2006 Autor Vloženo 1. Duben 2006 Ja mam fabku z roku 2004,jsem vlastne skoro prvni majitel,je to jeste ta prvni jestli ti to nejak pomuze a alarm mam PORTMAN MO PORTMAN jo a central uz mam,dodelal sem ho zrovna dneska.Nevim prave odkud tahat napr. smerove svetla a tak...Nema nekdo popis zapojeni elektriky na fabku 1,2? Citovat
Koldo Vloženo 3. Duben 2006 Vloženo 3. Duben 2006 Na pripojenie dverových kontaktov potrebujes diodový modul http://www.jablotron.cz/docs/manualy/fb-dv.pdf. Výstup na smerovky pripoj na parkovačky, najjednoduchšie na spínači svetiel (Škodovka neodporúča pripojenie na smerovky). Inšpiráciu nájdeš na tu http://www.jablotron.cz/docs/manualy/mdf58803.pdf. Citovat
Strojvůdce Vloženo 4. Prosinec 2007 Vloženo 4. Prosinec 2007 Prosím o radu, jak resp. kam umístit tyhle bazmeky. Je to jeden ultrazvukový vysílač a jeden ultrazvukový přijímač. Nevím jestli mají být proti sobě nebo vedle sebe nebo je to jedno? Nebo u stropu nebo u podlahy? Je z k CAN alarmu TYTAN DS400. Dík za info. Citovat
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2007 Vloženo 4. Prosinec 2007 nahoru kde je dělení A-sloupek a stropnice a na každou stranu jeden Citovat
profor Vloženo 4. Prosinec 2007 Vloženo 4. Prosinec 2007 (editace) Je tu o tomto všetkom vyvesené téma !!!! aj ako napojiť alarm či centrál na smerovky, aj kam napojiť napájanie, sám som ten príspevok pridával!!!! Ja mam fabku z roku 2004,jsem vlastne skoro prvni majitel,je to jeste ta prvni jestli ti to nejak pomuze a alarm mam PORTMAN MO PORTMAN jo a central uz mam,dodelal sem ho zrovna dneska.Nevim prave odkud tahat napr. smerove svetla a tak...Nema nekdo popis zapojeni elektriky na fabku 1,2? Správna pripomnienka na začiatok. žiadneho jednodrôtu sa netreba báť, to sú len okná a tam nebude fungovať dojazd cosby a centrál pokial viem je riešený tak isto ako dopredfaceliftu otazka jak........Nutno specifikovat.Jaký alarm,jaký centrál a podobně.Pokud ti jde pouze o napájení,tak snad se umíš napíchnout někde do pojistkovky.Pokud potřebuješ signály,tak tam už to není tak jednoduché.ani nenapíšej,jestli máš novou-jetou nebo fungláče,kde už je to složitější,protože se tam používá jednodrát.vedení Lin bus a tam už jsi s alarmem obyč v pr... a musíš jít až do zámku Na obrysovky je to sice najjednoduchšie ale cez den nič nevidíš Na pripojenie dverových kontaktov potrebujes diodový modul http://www.jablotron.cz/docs/manualy/fb-dv.pdf. Výstup na smerovky pripoj na parkovačky, najjednoduchšie na spínači svetiel (Škodovka neodporúča pripojenie na smerovky). Inšpiráciu nájdeš na tu http://www.jablotron.cz/docs/manualy/mdf58803.pdf. umistnenie ultrazvukov v mojom aute Editováno: 4. Prosinec 2007, autor: profor pridane fotky Citovat
Strojvůdce Vloženo 4. Prosinec 2007 Vloženo 4. Prosinec 2007 Super rychlá reakce, pánové. Mockrát díky. Citovat
TELEPORT Vloženo 19. Květen 2009 Vloženo 19. Květen 2009 zdravím všechny neví někdo jak napíchnot centrál portman s DO není mi jasný kam mam kabely natahnout Citovat
sopo Vloženo 20. Květen 2009 Vloženo 20. Květen 2009 Zdravim ,no ja mám tiež ten istý problém ako TELEPORT ,neviem kde zapojiť CZ,tak ak by sa tu našiel niekto kto by to sfotil (na ktore kable a alebo svorkovnice a tak...) bol by som rád.... ďakujem Citovat
TELEPORT Vloženo 20. Květen 2009 Vloženo 20. Květen 2009 ahoj uz jsi na neco prisel ja porad badam a nic Citovat
sopo Vloženo 20. Květen 2009 Vloženo 20. Květen 2009 No tak to +12 pripojim na ten hlavny privod na tie hrube cervene kable... To ACC to pripojim na zapalovanie ,ten kabel mam vyvedeny na iso konektor k radiu...takze len k tomu. V piatok sa do toho pustim a pofotim nejake veci a dam to tu...tak snad to pojde. Smerovky-musim tam prirobit tie diody,som nasiel schemu v tomto fore tak ale to az neskor urobim. Citovat
Woody Vloženo 20. Květen 2009 Vloženo 20. Květen 2009 Já jsem připojil cenrál na vypínač světel, je tam stály plus a dost silny drát Citovat
TELEPORT Vloženo 20. Květen 2009 Vloženo 20. Květen 2009 ahoj uz jsi na neco prisel ja porad badam a nic kam na zapalovani kprimo ke s pinaci skrince jo Citovat
TELEPORT Vloženo 21. Květen 2009 Vloženo 21. Květen 2009 (editace) to jako zapojis primo k iso konektrou jo ... to bych chapal ale porad spekuluji nad tema smerovkama ... tak jsem to pripojil to na ten kabel to spinani klickem na zluty co jde k radiu a alespon uz mam naprogramovany ovladace bez nej to nejde Editováno: 21. Květen 2009, autor: TELEPORT Citovat
Woody Vloženo 21. Květen 2009 Vloženo 21. Květen 2009 Směrovky jsem nevěděl kde napojit tak jsem táhl drát až do kufru a napojil jsem to na zadní světla Citovat
TELEPORT Vloženo 21. Květen 2009 Vloženo 21. Květen 2009 (editace) diky ............................netapily ja jsem vyucen elektronik ale elektrika v aute mi moc nerika Editováno: 21. Květen 2009, autor: TELEPORT Citovat
TELEPORT Vloženo 22. Květen 2009 Vloženo 22. Květen 2009 cau mam to uz zapojene pokud ches pomuzu ti Citovat
sopo Vloženo 23. Květen 2009 Vloženo 23. Květen 2009 To otvorenie/uzamknutie si kde napojil?Kde ja na to idealne miesto? Citovat
TELEPORT Vloženo 23. Květen 2009 Vloženo 23. Květen 2009 to zapojene nemam mam jen na zapalovani na pojistku na kostru na kufry a na svetla na to zamikani je podle me mozny vystupn treba sirenu jde o to ze vstup zapojis na + 12 a vystup treba na sirenu tak je to i s odskokem kufru vstup na + 12 a druhy na cerny k moturku do kufru Citovat
Pavel 5 Vloženo 6. Duben 2012 Vloženo 6. Duben 2012 Aby ste sa tolko netrápili: Podle toho schéma jsem to zapojil a odemykání nefunguje.Konektor je ve sloupku dveří dost nepřístupný,tak jsem to zkoušel jen napíchnout na drát pod manžetou mezi sloupkem a dveřma.Měl by to být modrožlutý drát.Když na něj dám přímo kostru tak by měl zamknout ale nic.Je to r.v.2002 a někde se píše zase na zelený u spolujezce.Poradí někdo? Citovat
davcatuma Vloženo 28. Říjen 2012 Vloženo 28. Říjen 2012 ahoj lidi mám alarm jablotron CA-320 Akcent a při otevření blikala parkovačky světla, ale já to chci na výstražné. Firma Jablotron mě odkázala na zdejší firmu a zároveň jejich obchodního zástupce a oni na to koukli a odpojili světla a řekli, že to nepůjde, že je třeba nějaké diody. Takže to nechali, že se v tom hrabat nechtějí, že to Jablotron nedoporučuje skrz nějaké chyby v elektronice. máte někdo tento alarm, nebo víte někdo co mysleli těmi diodamy? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.