Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nevi nekdo jak propojit central s elektrikou?Protoze fabku mam docela nove,tak se v tom jeste moc neorientuju. Jinak jako vsecko uz mam hotove,jen to pripojit.S alarmem mam obdobny problem,ale to by melo byt celkem podobne.Pokud neco o tom vite ozvete se.

Vloženo

otazka jak........Nutno specifikovat.Jaký alarm,jaký centrál a podobně.Pokud ti jde pouze o napájení,tak snad se umíš napíchnout někde do pojistkovky.Pokud potřebuješ signály,tak tam už to není tak jednoduché.ani nenapíšej,jestli máš novou-jetou nebo fungláče,kde už je to složitější,protože se tam používá jednodrát.vedení Lin bus a tam už jsi s alarmem obyč v pr... a musíš jít až do zámku

Vloženo

Najjednoduchšie je zobrať napájanie z centrálneho prívodu pod palubovkou, nad riadiacou jednotkou je vidieť hrube cervene vodice + 12V iduce do svorkovnice. Pripojíš sa jednoducho na ktorúkoľvek svorku. Nezabudni na poistku pre centrál, môzeš pripadne doplniť do poistkovej skrinky, alarm odporúčam skrytú poistku.

Vloženo

Ja mam fabku z roku 2004,jsem vlastne skoro prvni majitel,je to jeste ta prvni jestli ti to nejak pomuze a alarm mam PORTMAN MO PORTMAN jo a central uz mam,dodelal sem ho zrovna dneska.Nevim prave odkud tahat napr. smerove svetla a tak...Nema nekdo popis zapojeni elektriky na fabku 1,2?

• o 1 rok později...
Vloženo

Prosím o radu, jak resp. kam umístit tyhle bazmeky. Je to jeden ultrazvukový vysílač a jeden ultrazvukový přijímač. Nevím jestli mají být proti sobě nebo vedle sebe nebo je to jedno? Nebo u stropu nebo u podlahy? :) Je z k CAN alarmu TYTAN DS400. Dík za info.

post-3479-1196794340_thumb.jpg

Vloženo (editace)

Je tu o tomto všetkom vyvesené téma !!!! aj ako napojiť alarm či centrál na smerovky, aj kam napojiť napájanie, sám som ten príspevok pridával!!!!

Ja mam fabku z roku 2004,jsem vlastne skoro prvni majitel,je to jeste ta prvni jestli ti to nejak pomuze a alarm mam PORTMAN MO PORTMAN jo a central uz mam,dodelal sem ho zrovna dneska.Nevim prave odkud tahat napr. smerove svetla a tak...Nema nekdo popis zapojeni elektriky na fabku 1,2?

Správna pripomnienka na začiatok.

žiadneho jednodrôtu sa netreba báť, to sú len okná a tam nebude fungovať dojazd cosby a centrál pokial viem je riešený tak isto ako dopredfaceliftu

otazka jak........Nutno specifikovat.Jaký alarm,jaký centrál a podobně.Pokud ti jde pouze o napájení,tak snad se umíš napíchnout někde do pojistkovky.Pokud potřebuješ signály,tak tam už to není tak jednoduché.ani nenapíšej,jestli máš novou-jetou nebo fungláče,kde už je to složitější,protože se tam používá jednodrát.vedení Lin bus a tam už jsi s alarmem obyč v pr... a musíš jít až do zámku

Na obrysovky je to sice najjednoduchšie ale cez den nič nevidíš lol

Na pripojenie dverových kontaktov potrebujes diodový modul http://www.jablotron.cz/docs/manualy/fb-dv.pdf. Výstup na smerovky pripoj na parkovačky, najjednoduchšie na spínači svetiel (Škodovka neodporúča pripojenie na smerovky). Inšpiráciu nájdeš na tu http://www.jablotron.cz/docs/manualy/mdf58803.pdf.

umistnenie ultrazvukov v mojom aute

post-3171-1196795376_thumb.jpg

post-3171-1196795400_thumb.jpg

Editováno: , autor: profor
pridane fotky
  • o 1 rok později...
Vloženo

Zdravim ,no ja mám tiež ten istý problém ako TELEPORT ,neviem kde zapojiť CZ,tak ak by sa tu našiel niekto kto by to sfotil (na ktore kable a alebo svorkovnice a tak...) bol by som rád.... :palec2:

ďakujem

Vloženo

No tak to +12 pripojim na ten hlavny privod na tie hrube cervene kable...

To ACC to pripojim na zapalovanie ,ten kabel mam vyvedeny na iso konektor k radiu...takze len k tomu.

V piatok sa do toho pustim a pofotim nejake veci a dam to tu...tak snad to pojde. :)

Smerovky-musim tam prirobit tie diody,som nasiel schemu v tomto fore tak ale to az neskor urobim. :huh:

Vloženo (editace)

to jako zapojis primo k iso konektrou jo ... to bych chapal

ale porad spekuluji nad tema smerovkama ...

tak jsem to pripojil to na ten kabel to spinani klickem na zluty co jde k radiu a alespon uz mam naprogramovany ovladace bez nej to nejde

Editováno: , autor: TELEPORT
Vloženo

to zapojene nemam mam jen na zapalovani na pojistku na kostru na kufry a na svetla na to zamikani je podle me mozny vystupn treba sirenu jde o to ze vstup zapojis na + 12 a vystup treba na sirenu tak je to i s odskokem kufru vstup na + 12 a druhy na cerny k moturku do kufru

• o 2 roky později...
Vloženo

Aby ste sa tolko netrápili:

Podle toho schéma jsem to zapojil a odemykání nefunguje.Konektor je ve sloupku dveří dost nepřístupný,tak jsem to zkoušel jen napíchnout na drát pod manžetou mezi sloupkem a dveřma.Měl by to být modrožlutý drát.Když na něj dám přímo kostru tak by měl zamknout ale nic.Je to r.v.2002 a někde se píše zase na zelený u spolujezce.Poradí někdo?

• o 6 měsíců později...
Vloženo

ahoj lidi mám alarm jablotron CA-320 Akcent a při otevření blikala parkovačky světla, ale já to chci na výstražné. Firma Jablotron mě odkázala na zdejší firmu a zároveň jejich obchodního zástupce a oni na to koukli a odpojili světla a řekli, že to nepůjde, že je třeba nějaké diody. Takže to nechali, že se v tom hrabat nechtějí, že to Jablotron nedoporučuje skrz nějaké chyby v elektronice. máte někdo tento alarm, nebo víte někdo co mysleli těmi diodamy?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...