bobo Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Dělá tu někdo do skútrů?Uměl by někdo nabídnout zajímavou cenu?Chci to pro dceru k narozeninám a fakt nemůžu dát 25-30tisíc za new stroj-děkuji za SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Skutry sice neprodavam, ale nedoporucuji uplne levny skutr.. Kvalita vuci cene, jde casem citelne znat. Sam mam doma skutra asi 8 let, nyni najeto 20tkm a bez zavady. Kolegyne si koupila pred rokem " No name" a neustale ma nejaky problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 5. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 On by mě stačil bohatě stroj bez DPH,jsem bez práce-new práce cca až za 5 měsíců,tak budu rád i za pomoc s DPH,ale lidí moc co mohou toto udělat není-no snad se někdo ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Pokud jí chceš udělat radost nekupuj čínu a to jakoukoliv a pokud máš na něj tak málo peněz, raději kup něco úplně jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 co takhle nejakou fajn ojetinu ? http://www.motoinzerce.cz/podle-typu/skutr...enaa&od=100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 A co Ventus?Píšou o motoru licence Honda-jaký motor je lepší 2T-4T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 (editace) 2T sezere vic paliva a musis do toho lit olej (ve vetsine pripadu , pokud nema domazavani davkovacem), 4T se zas sem tam musis postarat o ventily,musis kupovat o neco drazsi olej, ale tohle je snad uz dneska jasna volba, strelim ti babetu nechces ? kdyz uvazujes o 2T Editováno: 6. Červenec 2009, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 7. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Děkuji za info,také se přikláním k 4T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 v 50ccm 2T - pro běžné ježdění a pro holku, bez umyslů nějakých úprav nevhodný. podle mě by byl lepší 4T, když už 50ccm, nejspíš kvůli řidičáku, pak pro lepší zvuk a menší udržbu. www.tipmoto.cz a s těmi penězi díru do světa neuděláš ani s čínou, ani s ojetinou. Podle mě je to nesmysl něco takového kupovat s těmito penězi. Teď už jen chybí aby jsi si to vzal na úvěr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 10. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Koupeno-prosím smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 A co? Poděl se s náma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Taky by mě zajímalo cos koupil,já letos sháněl a nakonec koupil a tak vím že s těma penězma cos psal je absolutně nerálné koupit rozumnej skutr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 13. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 (editace) ventus grando-holka je nadšená a na to popojíždění super,sehnal jsem ho za 17400kč/foto ilustrační/ Editováno: 13. Srpen 2009, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 čína jak vyšitá tak ať vydrží co nejdéle a i ten servis aby vydržel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 15. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 (editace) Čína-nečína,byl jsem se podívat na pár ojetých a hnus za velký peníze-jinak je to vyrobený v Polsku/licence/-já mám český auto a taky se občas něco sere-čidlo řízení,váha vzduchu,stabík atd-znak na kapotě a země původu není zárukou kvality.Najeto je teprve 500km až bude více budu moudřejší Editováno: 15. Srpen 2009, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 takhle mluví naprostá většina prvnomajitelů čínských skůtrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 16. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Nemohu soudit něco co zatím funguje skrze závady-až to přijde záleží na servisu jak rychle opraví-stále zatím spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Pěkná mašinka. Myslím, že to bude v poho. V okolí jezdí hodně "čínských" stroječků a co vím, tak zas až takové problémy nemají. A třeba narozdíl skůtr od Italů (kde jsou skůtry jako doma) jezdí jako raketa,ale vždy tak 200km, pak servis. Člověk musí mít především štěstí při koupi,pokud chce slušnou muziku za málo peněz. tak ať jezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shushen Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 to by ma zaujímalo ako je na tom po dvoch rokoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 6. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Po 2 letech skůtřík vyměněn za Opel Corsa-dcera má syna,tak skůtr musel opustit stáj.Ale do poslední chvíle jezdil super bez jediné závady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Kolik toho naběhal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 6. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Při prodeji měl nalítáno 2300km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.