RomanR25 Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 (editace) L Editováno: 30. leden 2011, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Držák loketky na Fábii mám jen jeden.měl jsem ji nachystanou na svoji,ale dříve než jsem stačil namontovat jsem Fábii prodal. cosby ma doma v garazi este asi 2 komplet fabie v nahradnych dieloch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Noiser: Cela ta loketka je cerna I latka nahore. Je v barve onyx/onyx ... Mam ji v aute a P2M taky. P2M ji ma ve FRS a padne tam jak prdel na hrnec. Nic calounit nemusis Tak to je MRDINECKA! Objednavam, snad budou brzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Noiser: Cela ta loketka je cerna I latka nahore. Je v barve onyx/onyx ... Mam ji v aute a P2M taky. P2M ji ma ve FRS a padne tam jak prdel na hrnec. Nic calounit nemusis Tak to je MRDINECKA! Objednavam, snad budou brzy Jen ta látka tam vypadá blbě, je uplně jiná. Chce to přečalounit, už se na to chystám jen nevím jestli tam dát tu světlou látku nebo kůži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Noiser: Cela ta loketka je cerna I latka nahore. Je v barve onyx/onyx ... Mam ji v aute a P2M taky. P2M ji ma ve FRS a padne tam jak prdel na hrnec. Nic calounit nemusis Tak to je MRDINECKA! Objednavam, snad budou brzy Jen ta látka tam vypadá blbě, je uplně jiná. Chce to přečalounit, už se na to chystám jen nevím jestli tam dát tu světlou látku nebo kůži úplně jiná než jaká látka prosimtě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Taky tomu nerozumim, ta latka je origo a je uplne stejna jako calouneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Taky tomu nerozumim, ta latka je origo a je uplne stejna jako calouneni Ta látka na loketce je jiná než na čalounění sedaček, je to hlavně vidět u RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Taky tomu nerozumim, ta latka je origo a je uplne stejna jako calouneni Ta látka na loketce je jiná než na čalounění sedaček, je to hlavně vidět u RS no látka na dveřích je taky jiná, než na loketce přece... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 S tvrzenim, ze loketka bude v interieru vypadat blbe, bych byl hodne opatrny To by prece vypadala blbe i v jakekoli octavii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 S tvrzenim, ze loketka bude v interieru vypadat blbe, bych byl hodne opatrny To by prece vypadala blbe i v jakekoli octavii Já nepíšu, že ta loketka vypadá blbě, ale ta látka co je na ní. Jinak na loketku nedám dopustit. V okině ji mám v kůži, ale právě že na fabce mezi těma RS sedačka to s tou látkou nevypadá moc dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Vypada to vic nez dobre P2M me po tydennim schvalovacim procesu dovolil usednou mezi jeho sedadla, takze vim, ze to vypada dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Vypada to vic nez dobre P2M me po tydennim schvalovacim procesu dovolil usednou mezi jeho sedadla, takze vim, ze to vypada dobre To víš, ISO9001 je holt ISO, no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 9001 je docela prd..........ty nejedes na 9003?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 9001 je docela prd..........ty nejedes na 9003?? ee, stačí mi bohatě 9001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Nejlepsi je ale stejne 90210 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Nejlepsi je ale stejne 90210 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 A dá se koupit i v tý béžový nebo se to musí přečalounit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Da se koupit i v bezovy, ale to musis sehnat z octavie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 takže musím koupit loketku z okty???Bude tam pasovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Do pici kto pouzil moj NICK kurva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 SKODA FUUUUUUUUUUUUUUUUJ KURVA kto pouzil moj nick ked ho chytim tak ho zabijem nenavidim vw !!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 asi nejaky šprým........ .....ja si hned rikal, ze to je tak nejak mimo misu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 takže musím koupit loketku z okty???Bude tam pasovat??? Přečti si druhý příspěvek od Cosbyho!!! Jinak se dá lehce přečalounit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 S tvrzenim, ze loketka bude v interieru vypadat blbe, bych byl hodne opatrny To by prece vypadala blbe i v jakekoli octavii Já nepíšu, že ta loketka vypadá blbě, ale ta látka co je na ní. Jinak na loketku nedám dopustit. V okině ji mám v kůži, ale právě že na fabce mezi těma RS sedačka to s tou látkou nevypadá moc dobře. Látka na dveřích a čalounění je stejná a na loketce je jiná, tady foto jako důkaž :-) jinak se nahádám je to pouze moje mínění :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.