Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

když se vrtá zhora,tak se to musí taky zhora šroubovat :feve: vyfotí to někdo,kdo to má rozložený.

• Autor

Co na tom chceš vidět?Jsou tam hlavy šroubů,matka je navařená v kastli a nosič je přišroubován dvěma pevnostními šrouby pod každou krytkou.Montáž je jednoduchá jen mít tu šablonu:-(

no mně se to rozjíždí a chci to dotáhnout a nevím co je krytka a co tělo nosiče a ted v zimě nechci nic ulomit.Prostě nevím kde jsou šruby

Co kdyby se to odměřilo od druhýho auta a přesně udělat značky?Ta šablona asi nebude součástí hagusů,když má jiné číslo,tak asi se kupuje zvlášt,myslím,že tady někdo má ceník a může to zjistit-LAS 720 011.

Upraveno od petrumr

• Autor

Plast je krytka,hliník je nosič.Krytka je nasunutá tam kde máš tu mezeru a dole zacvaklá.Když ji sundáš většinou se ulomí packy tak ji zkus jen zasunout at zajede do nosiče.Šrouby s tím namají nic společného.

už sem to provedl :palec2: Jsem myslel,že ten vrch je hliník a tak to není krytka.Stačilo to pobouchat a je to bez mezery :palec2:

• Autor

Podle etky je cena šablony 3900 s dph.

to je pěkná pálka-fix,metr,důlčík,kladivo,druhý auto a nebo obtelefonovat montážní servisy ty hakr,picolo atd.

• 1 měsíc později...

Tak jsem nechal dodělat hagusy na Fabia 2 combi.Dělal to originál servis škoda,cena byla 4000kč sada -1500 kč práce .... cca 4 hodiny ... záruka 2 roky ... Byl jsem spokojenej

Upraveno od nonyska307

A není snad nejjednodušší si Hagusy nechat namontovat ve spolehlivém servisu? Bez rizika? Se zárukou? Mně stály dodatečně montované na skladový vůz 6100kč... Než někde laborovat se šablonou a zkurvit střechu, kvůli 15 stovkám...

[souhlasím sada stojí 4100 a práce už není tak náročná...záruka 2 roky se určitě vyplatí!!!!!

• 2 týdny později...

chtěl jsem zeptat, zda je nutná montáž hagusů na FII Combi a na ně teprve základní nosič (příčný) nebo je možné namontovat základní nosič ze FII hatchback? :) díky

• 1 rok později...

ahoj chlapi,chtěl jsem se zeptat,kde se dají sehnat krytky na hagusy na šrouby,na octavii combi popřípadě kolik stojí atd,odkaz nebo radu díky:-),

• 1 měsíc později...

Ahoj všem,

jen přidávám poznámku, chtěl jsem si nechat dodatečně namontovat hagusy na Fabii II hatchback. V jednom servise mi řekli, že mi to bez problému namontují, v druhým, že se to nedělá... zeptal jsem se přímo ve škodovce v Boleslavi, odpověď je následující:

děkujeme za Váš dotaz, který jsme konzultovali s kolegy z technického útvaru. Podélné střešní nosiče je možné objednat pro model Fabia II. hatchback pouze přímo z výroby, kdy je střecha vozu zpevněna. Dodatečnou montáž kolegové vůbec nedoporučují z důvodu možnosti poškození střechy a není ani homologována.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.