Prosinec 30, 200915 r když se vrtá zhora,tak se to musí taky zhora šroubovat vyfotí to někdo,kdo to má rozložený.
Prosinec 30, 200915 r Autor Co na tom chceš vidět?Jsou tam hlavy šroubů,matka je navařená v kastli a nosič je přišroubován dvěma pevnostními šrouby pod každou krytkou.Montáž je jednoduchá jen mít tu šablonu:-(
Prosinec 30, 200915 r no mně se to rozjíždí a chci to dotáhnout a nevím co je krytka a co tělo nosiče a ted v zimě nechci nic ulomit.Prostě nevím kde jsou šruby Co kdyby se to odměřilo od druhýho auta a přesně udělat značky?Ta šablona asi nebude součástí hagusů,když má jiné číslo,tak asi se kupuje zvlášt,myslím,že tady někdo má ceník a může to zjistit-LAS 720 011. Upraveno Prosinec 30, 200915 r od petrumr
Prosinec 31, 200915 r Autor Plast je krytka,hliník je nosič.Krytka je nasunutá tam kde máš tu mezeru a dole zacvaklá.Když ji sundáš většinou se ulomí packy tak ji zkus jen zasunout at zajede do nosiče.Šrouby s tím namají nic společného.
Prosinec 31, 200915 r už sem to provedl Jsem myslel,že ten vrch je hliník a tak to není krytka.Stačilo to pobouchat a je to bez mezery
Prosinec 31, 200915 r to je pěkná pálka-fix,metr,důlčík,kladivo,druhý auto a nebo obtelefonovat montážní servisy ty hakr,picolo atd.
Únor 26, 201015 r Tak jsem nechal dodělat hagusy na Fabia 2 combi.Dělal to originál servis škoda,cena byla 4000kč sada -1500 kč práce .... cca 4 hodiny ... záruka 2 roky ... Byl jsem spokojenej Upraveno Březen 3, 201015 r od nonyska307
Březen 3, 201015 r A není snad nejjednodušší si Hagusy nechat namontovat ve spolehlivém servisu? Bez rizika? Se zárukou? Mně stály dodatečně montované na skladový vůz 6100kč... Než někde laborovat se šablonou a zkurvit střechu, kvůli 15 stovkám...
Březen 3, 201015 r [souhlasím sada stojí 4100 a práce už není tak náročná...záruka 2 roky se určitě vyplatí!!!!!
Březen 13, 201015 r chtěl jsem zeptat, zda je nutná montáž hagusů na FII Combi a na ně teprve základní nosič (příčný) nebo je možné namontovat základní nosič ze FII hatchback? díky
Červen 28, 201114 r ahoj chlapi,chtěl jsem se zeptat,kde se dají sehnat krytky na hagusy na šrouby,na octavii combi popřípadě kolik stojí atd,odkaz nebo radu díky:-),
Srpen 10, 201114 r Ahoj všem, jen přidávám poznámku, chtěl jsem si nechat dodatečně namontovat hagusy na Fabii II hatchback. V jednom servise mi řekli, že mi to bez problému namontují, v druhým, že se to nedělá... zeptal jsem se přímo ve škodovce v Boleslavi, odpověď je následující: děkujeme za Váš dotaz, který jsme konzultovali s kolegy z technického útvaru. Podélné střešní nosiče je možné objednat pro model Fabia II. hatchback pouze přímo z výroby, kdy je střecha vozu zpevněna. Dodatečnou montáž kolegové vůbec nedoporučují z důvodu možnosti poškození střechy a není ani homologována.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.