Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Co na tom chceš vidět?Jsou tam hlavy šroubů,matka je navařená v kastli a nosič je přišroubován dvěma pevnostními šrouby pod každou krytkou.Montáž je jednoduchá jen mít tu šablonu:-(

Vloženo (editace)

no mně se to rozjíždí a chci to dotáhnout a nevím co je krytka a co tělo nosiče a ted v zimě nechci nic ulomit.Prostě nevím kde jsou šruby

Co kdyby se to odměřilo od druhýho auta a přesně udělat značky?Ta šablona asi nebude součástí hagusů,když má jiné číslo,tak asi se kupuje zvlášt,myslím,že tady někdo má ceník a může to zjistit-LAS 720 011.

Editováno: , autor: petrumr
Vloženo

Plast je krytka,hliník je nosič.Krytka je nasunutá tam kde máš tu mezeru a dole zacvaklá.Když ji sundáš většinou se ulomí packy tak ji zkus jen zasunout at zajede do nosiče.Šrouby s tím namají nic společného.

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Tak jsem nechal dodělat hagusy na Fabia 2 combi.Dělal to originál servis škoda,cena byla 4000kč sada -1500 kč práce .... cca 4 hodiny ... záruka 2 roky ... Byl jsem spokojenej

Editováno: , autor: nonyska307
Vloženo

A není snad nejjednodušší si Hagusy nechat namontovat ve spolehlivém servisu? Bez rizika? Se zárukou? Mně stály dodatečně montované na skladový vůz 6100kč... Než někde laborovat se šablonou a zkurvit střechu, kvůli 15 stovkám...

• o 2 týdny později...
Vloženo

chtěl jsem zeptat, zda je nutná montáž hagusů na FII Combi a na ně teprve základní nosič (příčný) nebo je možné namontovat základní nosič ze FII hatchback? :) díky

• o 1 rok později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj všem,

jen přidávám poznámku, chtěl jsem si nechat dodatečně namontovat hagusy na Fabii II hatchback. V jednom servise mi řekli, že mi to bez problému namontují, v druhým, že se to nedělá... zeptal jsem se přímo ve škodovce v Boleslavi, odpověď je následující:

děkujeme za Váš dotaz, který jsme konzultovali s kolegy z technického útvaru. Podélné střešní nosiče je možné objednat pro model Fabia II. hatchback pouze přímo z výroby, kdy je střecha vozu zpevněna. Dodatečnou montáž kolegové vůbec nedoporučují z důvodu možnosti poškození střechy a není ani homologována.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...