petrumr Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 když se vrtá zhora,tak se to musí taky zhora šroubovat vyfotí to někdo,kdo to má rozložený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 30. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Co na tom chceš vidět?Jsou tam hlavy šroubů,matka je navařená v kastli a nosič je přišroubován dvěma pevnostními šrouby pod každou krytkou.Montáž je jednoduchá jen mít tu šablonu:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 (editace) no mně se to rozjíždí a chci to dotáhnout a nevím co je krytka a co tělo nosiče a ted v zimě nechci nic ulomit.Prostě nevím kde jsou šruby Co kdyby se to odměřilo od druhýho auta a přesně udělat značky?Ta šablona asi nebude součástí hagusů,když má jiné číslo,tak asi se kupuje zvlášt,myslím,že tady někdo má ceník a může to zjistit-LAS 720 011. Editováno: 30. Prosinec 2009, autor: petrumr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 31. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Plast je krytka,hliník je nosič.Krytka je nasunutá tam kde máš tu mezeru a dole zacvaklá.Když ji sundáš většinou se ulomí packy tak ji zkus jen zasunout at zajede do nosiče.Šrouby s tím namají nic společného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 už sem to provedl Jsem myslel,že ten vrch je hliník a tak to není krytka.Stačilo to pobouchat a je to bez mezery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 31. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Podle etky je cena šablony 3900 s dph. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 to je pěkná pálka-fix,metr,důlčík,kladivo,druhý auto a nebo obtelefonovat montážní servisy ty hakr,picolo atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nonyska307 Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 (editace) Tak jsem nechal dodělat hagusy na Fabia 2 combi.Dělal to originál servis škoda,cena byla 4000kč sada -1500 kč práce .... cca 4 hodiny ... záruka 2 roky ... Byl jsem spokojenej Editováno: 3. Březen 2010, autor: nonyska307 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaR Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 A není snad nejjednodušší si Hagusy nechat namontovat ve spolehlivém servisu? Bez rizika? Se zárukou? Mně stály dodatečně montované na skladový vůz 6100kč... Než někde laborovat se šablonou a zkurvit střechu, kvůli 15 stovkám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nonyska307 Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 [souhlasím sada stojí 4100 a práce už není tak náročná...záruka 2 roky se určitě vyplatí!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 chtěl jsem zeptat, zda je nutná montáž hagusů na FII Combi a na ně teprve základní nosič (příčný) nebo je možné namontovat základní nosič ze FII hatchback? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregid Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 ahoj chlapi,chtěl jsem se zeptat,kde se dají sehnat krytky na hagusy na šrouby,na octavii combi popřípadě kolik stojí atd,odkaz nebo radu díky:-), Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kazdiccc Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 Ahoj všem, jen přidávám poznámku, chtěl jsem si nechat dodatečně namontovat hagusy na Fabii II hatchback. V jednom servise mi řekli, že mi to bez problému namontují, v druhým, že se to nedělá... zeptal jsem se přímo ve škodovce v Boleslavi, odpověď je následující: děkujeme za Váš dotaz, který jsme konzultovali s kolegy z technického útvaru. Podélné střešní nosiče je možné objednat pro model Fabia II. hatchback pouze přímo z výroby, kdy je střecha vozu zpevněna. Dodatečnou montáž kolegové vůbec nedoporučují z důvodu možnosti poškození střechy a není ani homologována. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.