Jan Mikeska Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Nazdarek, chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte k čemu tady ty dvě tlačítka jsou? Návod už jsem pročetl dvakrát, ale ony tam prostě popsané nejsou. Děkuju předem za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 To bude asi tím, že s tím původní majitel jezdil jako taxikář. Podle mě to není originál a je to tam dodělávané. Zkus kontaktovat bývalého majitele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 A kolik to má najeto? Nechci Tě zklamat, ale bude to mít asi dost nalítáno a pěkně vylágrované.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Myslím,že jsi koupil auto,které bylo prodáváno jako nové v akci se slevou a výbavou pro taxi,takže tlačítka tam jsou originál a tlačítko taxi je na rosvicení světla taxi,které ty tam samozdřejmě nemáš zapojené,takže tě nezajímá a tlačítko pod ním nevím.Tyto auta prodávala Škoda za zvýhodněnou cenu a jen na licenci taxi a podmínkou bylo vedení vozu v účetnictví minimálně dva roky.Tlačítko taxi je tam proto,protože výbava vozu byla uspůsobena pro potřeby taxikářů,jako je příprava na taxametr,vysílačku a střešní svítilnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Mikeska Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Tak dík moc za rady , přidal jsem ještě obrázek, asi to fakt bylo připravené na taxík, ale toho chlápka znám a používal to jako normální auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 To jsem z toho jelen. Já myslel, že to není originál. To vidím poprvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 mas nejakyho spesl Supa taky to vidim prvne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Tak dík moc za rady , přidal jsem ještě obrázek, asi to fakt bylo připravené na taxík, ale toho chlápka znám a používal to jako normální auto. Jo tak by to ještě mělo mít spínač na odkládacím plastu pro levou nohu na spuštění alarmu. A myslím, že i hasičák (přípravu s držákem) pod řidičovou sedačkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Mikeska Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Jo tak treba po hasicaku nikde ani stopy, a ten alarm taky nikde nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Mám taky toto vozidlo s úpravou TAXI. Samozřejmě, jednalo se o koncernovou úpravu, sleva byla kolem 90tis na vůz. Tehdy si škodovka myslela, že zvýší poptávku po supech. Mé vozidlo samozřejmě také nikdy jako taxi nejezdilo. Úpravy jsou od výrobce v mém vozu následující: 1/ Tlačítko TAXI: rozsvítí "švestku" na střeše, tu samosebou nemám a tak tlačítko není zapojeno. 2/ Tlačítko rozsvicení interiéru: plně funkční, po stisku se rozsvítí všechny světla ve vozidle, slouží k inkasování vaty taxikářem po zastavení vozu, aby cestující viděli do šrajtofle 3/ Zásuvka 12V v kaslíku u splujezdce - plně funkční. 4/ Další anténa na střeše navíc k zapojení vysílačky, mám ji na střeše před anténou na rádio, svod je střechou za rádio v palubce. Další úpravy byly individuální a nemám je na vozidle: 5/ Poplašné zařízení, spínaný tlačítkem v prostoru odkládací schránky pod ovládáním světel vlevo dole u řidiče, vypínání bylo v zavazadlovém prostoru vozu nahoře. 6/ Halogenová svítilna, kde byla umístěna nevím... 7/ Hasící přístroj v pouzdru pod levým sedadlem. Pokud by snad někdo chtěl návod na tuto úpravu, mám ho k dispozici jako origo brožuru od výrobce. Je to prostě takovej super sup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Mikeska Vloženo 12. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 Jo to je přesně ono...dvě antény, zásuvka u spolujezdce...atd. Tak dík moc za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Truhlář Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 (editace) Super Sup :-) Editováno: 23. Duben 2013, autor: Tomáš Truhlář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Nech si dodělat TAXI na střechu a po cestě domů z práce si můžeš udělat menší vedlejšák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Prosim mas to v nejake elekrtonicke podobe? Slo by to poslat e.-mailem? tomas@truhlar.biz Bohužel ne, jen tu tištěnou brožuru, ale pokud by tě něco zajímalo, napiš co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Truhlář Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 (editace) potřeboval bych informaci, zda třeba najdu v tom konektoru, který je asi příprava na taxametr signál ze zpátečky, abych to nemusel napojovat přímo u motoru nebo kde jinde tento drát najdu. tento vůz co mám nemá asi CAN BUS na radio, mám jen ISO konektory, chtel bych si napojit couvací kameru Editováno: 10. Duben 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 (editace) Tak to tě zklamu, tato informace v brožuře není. Ani já CanBus nemám, měl jsem problémy s napojením rádia Rhapsody, kterej to vyžaduje a do teď se mi po hodině vypíná a některé funkce nejdou, pač nemá prostě ty správné informace. Editováno: 6. Duben 2010, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Truhlář Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 (editace) tak co to napojit u toho motoru, to by pro Tebe bylo řešení, ne? Editováno: 10. Duben 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.