Publikováno Červenec 7, 200916 r Zdarvím všechny zde na tomto fóru a zároveň prosím o radu. Mám 1.9 TDi 81kW čipnutou na 96 kW rok 04 a můj problém je že při zamykání s DO bliknou blinkrová světla jenom na jedné půlce auta a to na levé straně předek a zadek. Nevíte někdo co s tím? Díky všem....tom
Červenec 7, 200916 r Odpojeny jeden kablik, alebo vypalena poistka. Kazdy alarm ma pripojenie nezavisle na pravu a lavu stranu a byva to istene.
Červenec 7, 200916 r Autor Zdarvím všechny zde na tomto fóru a zároveň prosím o radu. Mám 1.9 TDi 81kW čipnutou na 96 kW rok 04 a můj problém je že při zamykání s DO bliknou blinkrová světla jenom na jedné půlce auta a to na levé straně předek a zadek. Nevíte někdo co s tím? Díky všem....tom No jo pojistku jsem ještě nezkoumal, to bych zvládnul, ale ten odpojený kablík mám hledat kde? dík tom...
Červenec 8, 200916 r Pripojenie byva robene na spodku A stlpika za tym plastom. Pri nohach nalavo pod palubkou je plast, odkrytujes a pozries, ci to nie je tam. Pripadne zhod kryt nad pedalmi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.