Tomáš Carbol Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Zdarvím všechny zde na tomto fóru a zároveň prosím o radu. Mám 1.9 TDi 81kW čipnutou na 96 kW rok 04 a můj problém je že při zamykání s DO bliknou blinkrová světla jenom na jedné půlce auta a to na levé straně předek a zadek. Nevíte někdo co s tím? Díky všem....tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Odpojeny jeden kablik, alebo vypalena poistka. Kazdy alarm ma pripojenie nezavisle na pravu a lavu stranu a byva to istene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Carbol Vloženo 7. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Zdarvím všechny zde na tomto fóru a zároveň prosím o radu. Mám 1.9 TDi 81kW čipnutou na 96 kW rok 04 a můj problém je že při zamykání s DO bliknou blinkrová světla jenom na jedné půlce auta a to na levé straně předek a zadek. Nevíte někdo co s tím? Díky všem....tom No jo pojistku jsem ještě nezkoumal, to bych zvládnul, ale ten odpojený kablík mám hledat kde? dík tom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Pripojenie byva robene na spodku A stlpika za tym plastom. Pri nohach nalavo pod palubkou je plast, odkrytujes a pozries, ci to nie je tam. Pripadne zhod kryt nad pedalmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.