Pawouk Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Témata jsem sloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 z toho si mám vybrať čo??...akože už to je vyriešené?? Nevěřím, že je to ložisko, tohle je vrčivý zvuk. U mě to dělá levé zadní ložisko. Na zvedáku to rachotilo už při pomalém otáčení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Napřed nevěřil, že to dělá ložisko, pak to hodil na hever a voilá - ono to je ložisko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 ja som sprvu myslel,že zasa presun vlákien Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 To taky. Jinak to tady prostě nejde, když lidi nehledají a zakládají bezhlavě další a další stejná/podobná vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 Řeším něco podobného, zjištuju zda hučí zadní pneu nebo to jsou ložiska. Když jsem sundal kolo a zatočil, tak v jednom místě drhne. Nemuže to dělat přidřený buben? Nebo to je ložisko? Přední ložiska poznám snadno při zatáčení, ale zadní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 to,že drhne nebude ložiskom... ...ložisko pri zatočení hučí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Jj taky si myslím, hned jak bude čas, mrknu na brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Sivak Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Kdyz jsem vcera zvedl moji fabii, abych zjitil, jestli nemam spatny loziska a tocil s koly, tak to prave zadni kolo slo otacet strasne ztuha..myslite ze by to mohlo byt brzdami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 určite... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Sivak Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warcraft Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Zdravím řeším teď na své Fabce něco podobného,ale na přední nápravě.Vše bylo v pořádku nic nehučelo a pak z ničeho nic se od přední nápravy ozává hučení vždy kolem 60km/h a i při vyšších rychlostech.Myslel jsem,že to může být ložisko,ale dělá to jak při jízdě rovně,tak i při zatáčení v pravo nebo v levo.Teď jsem dal nové letní gumy a dělá to pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 určite to ide z prednej nápravy? ..ak sa zvuk nemení,tak to môže byť ložisko,ale zadné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warcraft Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Tak přijde mi že to jde z přední pravé části,takové silné hučení.A dá se to nějak zjistit,jestli je to třeba to zadní ložisko,když bych přizdvihl zadní nápravu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 áno dá sa to tak zistiť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkrajinka Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 (editace) Řeším zde popisovaný problém, Fabia , nalétámo skoro 200k km, po přezutí z zimních na letní auto začalo hučet mezi 80-100km/hod tak, že si člověk připadá jako ve startující stihačce. Chvílemi se zda jako by to hučelo zezadu, ale chvílemi zepředu, v každém případě vibruje celá karoserie a tak je problém zdroj hluku lokalizovat.Podezříval jsem gumy, tak jsem na zadní nápravu vrátil zimní a jediná změna hučet to začíná o trochu dříve. tak při 75km/hod. Vidím to na ložiska kol a to na zadní kde jsou původní, ve předu jsou již vyměněné, tak před 25k km. Nicméně není nějaký objektivnější způsob jak identifikovat vadné ložisko zadního kola, tedy bez montáže vibračních čidel na všechna kola? Nerad bych investoval do zadních ložisek a po výměně zjistil, že je to přední nebo úplně něco jiného. Editováno: 23. Červen 2015, autor: jkrajinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 (editace) tak to zvedni na zadek, sundej destičky, a zkus jestli hučí při roztočení, pokud by byly špatný ložiska do takový míry, že rozvibrujou auto, tak už musí mít velkou radiální vůli a to se kolo viklá na trnu nápravy. jestli nebyly měněny zadní ložiska, tak tě stejně čeká výměna. Fag stojí 1400,- Kč jedno. Editováno: 23. Červen 2015, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.