Gerrik Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Taky vám přední okna sjížději nesouměrně? Když je dám uplně dolů, tak u řidiče vykukuje nad lištu cca 1 cm, u spolujezdce mín. Dá se to štelovat? Nemohu se pořádně opírat rukou o dveře. Pro šťouraly - klimu mám, ale nemám ji moc rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Okná by si mal mať v spodnej polohe cca narovnako. Ak to tak nie, je skús to, čo je vyššie poštelovať. Po zhodení tapacíru dverí budem vidieť v sťahovačke dve veľké plastové zátky. Tie vyberieš a dostaneš sa k držiakom skla. Návod na zhodenie tapacíru aj na vyberanie okna nájdeš na fóre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 chlapci nechcem vytvarat novu temu tak sa opytam tu:) ked spustam naraz okna tak jedno okno mam skor spustene ako to druhe ale aj zdvihnute ako to druhe v com je problem??? soferove okno je vzdy prve ... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Myslím si, že to asi nebude žádný problém. Jen to stahování šoférova okna je více používané. Kdyby se něco v tom spolujezdcově okně přidíralo, tak to poznáš časem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 zanedlho si koleduješ o prasknutie pojazdov v okne. Rozobrať a namazať, lebo je tam velký odpor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 hm.. teraz komu to patrilo??? mne ? alebo Gerrikovi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 17. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Asi oboum Já to budu muset máznout, protože mi začalo navíc šíleně pískat okno při sjížděni a zajížděni. Ale dělá to spíše při vysokých teplotach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šutr Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 jo taky mi to píská když sjíždí okno...nechal jsem to celý den na sluníčku a po stažení okna sem si málem nadělal do trenek jaký to udělalo zvuk a mám stejný problém, okno u řidiče po stažení je cca 1cm nad a okno u spolujezdce je uplně dole...až bude někdo přesně vědět jak to seštelovat tak dejte vědět pls. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 mne to tiez piska a ko to namazat?? okno alebo vnutri tie lanka ??? alebo co premazat aby to nepiskalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 24. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 mne to tiez piska a ko to namazat?? okno alebo vnutri tie lanka ??? alebo co premazat aby to nepiskalo? Máznout je asi potřeba ty jezdce, takové ty bílé plasty. Je potřeba sundat ten tapec, půjdu do toho tento týden, protože to píská furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Ta nesouměrnost oken je asi u Škody běžná jak vidím, aji na Superbu 2 jsem tu nesouměrnost už viděla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.