kus Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 menil jsem stary predni lampy za ciry s mlhovkou, kabel ma tri koncovky, jedna jde do blinkru, ta je stejna, jedna vubec nevim kam a jedna do svetla, prepojeni sem tu nekde videl, ted sehnat ty svorkovnice, nema nekdo, neproda? ve skodovce sou dost drahy... cili 1/ kam jde ten treti kabel? 2/ kde sehnat svorkovnice 3/ nahodou kam prijde teplomer ze staryho narazniku na novym? nic jsem nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 menil jsem stary predni lampy za ciry s mlhovkou, kabel ma tri koncovky, jedna jde do blinkru, ta je stejna, jedna vubec nevim kam a jedna do svetla, prepojeni sem tu nekde videl, ted sehnat ty svorkovnice, nema nekdo, neproda? ve skodovce sou dost drahy... cili1/ kam jde ten treti kabel? 2/ kde sehnat svorkovnice 3/ nahodou kam prijde teplomer ze staryho narazniku na novym? nic jsem nenasel Kabel jde na světlo,motůrek a blinkr.Ten plastovej konektor stojí ve škodovce kolem dvou stovek.(to moc drahý není). Ty kovové konektůrky vyndáš a dáš do nového. To čidlo na teploměr drží v takovém plíšku. Dá se na to samé místo kde byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kus Vloženo 3. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 aha, diky, ten teplomer tam nekam navrtam, diru na nej, na narazniku sem ji proste nenasel, co se konektoru tyce, blikr je stejnej, svetlo tedy jiny a ten moturek? asi taky jinej, vid? a jeste dotaz podobneho razu... pod levym prednim svetlem jde sani vzduch do motoru, v podstate je to posledni cast vedeni, kdyz to beru box s filtrem, pak je prvni cast "roury" a pak druha, ta co usti vpredu u masky a jde pod svetlem... tak tahle cast se mi tam nevejde, nechapu, jak maj ty novy svetla jinej tvar cernyho prekrytu moturku, tak kvuli nemu se to tam nevejde, nevis jak je to mozny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 aha, diky, ten teplomer tam nekam navrtam, diru na nej, na narazniku sem ji proste nenasel, co se konektoru tyce, blikr je stejnej, svetlo tedy jiny a ten moturek? asi taky jinej, vid? a jeste dotaz podobneho razu... pod levym prednim svetlem jde sani vzduch do motoru, v podstate je to posledni cast vedeni, kdyz to beru box s filtrem, pak je prvni cast "roury" a pak druha, ta co usti vpredu u masky a jde pod svetlem...tak tahle cast se mi tam nevejde, nechapu, jak maj ty novy svetla jinej tvar cernyho prekrytu moturku, tak kvuli nemu se to tam nevejde, nevis jak je to mozny? To čidlo teploměru bylo ve starym narazníku pod mříškou. V tom puvodním narazníku ten plíšek s čidlem musel bejt. Konektor na blinkr je stejný. Staré světlo má jeden konektor na svetlo (5 kablíku) a druhý konektor na motůrek (3 kablíky). Nové světlo ma jeden konektor na světlo i motůrek (8 kablíku). Tu plastovou rouru jsem vyhodil. Ty novější ji tam asi nemají. Kamarád má 1.6 75Kw r.v.2002 a nemá ji tam. Na ty konektory světel potřebuješ vypichovák! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kus Vloženo 4. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 k, v narazniku ten plisek neni prave, nevim proc, ale nekam to tam vrazim, ty kabely sem si vcera prohlizel, tak je mi to uz jasny, diky ale za tvoji odpoved, tu rouru asi teda taky hodim do pryc, ten predek nevim jestli budu delat sam, bojim se ze zase neco schori jeste jedna vec mi neni jasna, zadni svetla, zatim nemam to zadni platicko ve kterym sedi zarovky a je zasazeny ve svetle, tak nevim jestli starej konektor pude do tohodle novyho, nebo je to podobny jako u predku, tedy predelat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Konektor u starýho je shodný s novým. Patice pro žárovky (zadek světla, který žárovky drží) je jiný. Prostě vyhodíš komplet starý světlo a dáš komplet nový, kabeláž zůstává. Pozor na dvouvláknovou žárovku, která ve starém světle něbyla. To že budeš muset řezat, nebo měnit lišty pod světly asi netřeba zmiňovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kus Vloženo 4. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 jo listy mam novy, ta co je mezi na narazniku je stejna tusim, obe svetla zadni mam, na 4 zarovky, takze bez mlhovky, stary sem mel 5 a 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.