Tomas86 Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 No myslim ze bylo dohromady neco pres 80 ucastniku, asi neco kolem 80-90, ale tak bylo to hezky, a myslim ze ten v kvetnu enbo kdy to rikal Libor, tak bude urcite vetsi ucast , to bych i zarezervoval chatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Srazík pěknej sice jsme byly jen v sobotu i počasí se povedlo až na tu mlhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 (editace) No jsem přemejšlel co to bylo za blby ... ... jen maminky s malejma detma z toho asi moc nadseny nebyly Editováno: 25. Říjen 2009, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Srazek opravdu pohodicka Jediny co nas dostalo a celkem i nasralo byla mistni obsluha v domecku celkova doba cekani na jidlo byla celkove silena nejhezci auto pro Me na srazu byla amghova Octa jeji vyraz nevynna je uzasnej a vypada stale neuveritelne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 jedním slovem,pohoda,dík Oline a spol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 No jsem přemejšlel co to bylo za blby ... ... jen maminky s malejma detma z toho asi moc nadseny nebyly to by mě taky zajímalo kdo to byl ale asi ten z octavia clubu co tam byl načerno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 jj, super srazík. žadné komerční divadlo, ale takový rodinný pokec a pohoda. díky všem pořadatelům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 fotogalerie zde: http://gallery.skodahome.cz/9-sraz-skodahome-cz-g100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 (editace) to by mě taky zajímalo kdo to byl ale asi ten z octavia clubu co tam byl načerno co to bylo za hajzla? mlha pěkný ale štípalo to do vočí.. jsem rád, že jsem mohl pokecat s lidma, co jsem dlouho neviděl.. Editováno: 25. Říjen 2009, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Srázek byl super, ráda jsem zase plno lidí potkala:) Teda až na ty ..... co házeli ty dýmovnice, to bylo moc kafka Kačka taky neměla chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Bylo to super, jen jsem čekal, že nás tam zůstane přes noc trochu víc ... nebýt klácy a Hrábětě málem bychom se tam báli Jo a díky Jani a Vašku za super společnost, konečně jsme mohli v klidu pokecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Byl jsem jen chvíli v sobotu odpoledne, asi jsem přijel poslední, nebo mezi posledníma. Na autě jsem měl číslo 76 a kartičku 81. Měl jsem štěstí, že i plaketka se na mě dostala. Přijel jsem akorát ve chvíli, kdy někdo hodil tu dýmovnici, tak jsem byl z toho trochu zmatenej, wo co jako go... Pak se mlha rozpustila a já konečně mohl naživo poznat pár nových lidiček, se kterýma se znám zatím jen virtuálně. Jinak pohoda, pokec a příště se rád zúčastním a snad na delší dobu. Pořadatelům dík, bylo to fajn. PS: škoda, že nebyla kategorie o nejšpinavější auto. Určitě bych vyhrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Autora dýmovnice najdete na konkurenčním fóru, není to tak těžký. Jinak jsem rád, že jsem zase potkal některé přátele a těším se, až je zase uvidím na další akci (třeba bowling). A to "porsche" bylo moc hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Jen pro ujasneni... Dymovnice nemela byt provokaci, ani nemela vyjadrovat rivalitu mezi forem SKODAHOME.CZ a OCTAVIACLUB.CZ. Je to jen blaznivy napad severocechu, kteri chteli trosku toho koure ze severozapadu privezt i do Prahy. Ti kteri byly na predeslem 8. srazu SKODAHOME.CZ, tak urcite vi jak to dopada, kdyz je Chomutovsko pohromade... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 tak tohle může přijít vtipný opravdu jen severočechům... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provocation Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 (editace) na chvilicku jsme se tam taky ukazali, tak nejaky fotky jeste od nas jsou tady: http://www.seat-klub.cz/Content.aspx?id=789 Editováno: 26. Říjen 2009, autor: provocation Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Nadhera... Jedny z NEJ fabii srazu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 26. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 9.srazu Skodahome.cz je již minulostí reportáž zde fotogalerie zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Jen pro ujasneni...Dymovnice nemela byt provokaci, ani nemela vyjadrovat rivalitu mezi forem SKODAHOME.CZ a OCTAVIACLUB.CZ. Je to jen blaznivy napad severocechu, kteri chteli trosku toho koure ze severozapadu privezt i do Prahy. Ti kteri byly na predeslem 8. srazu SKODAHOME.CZ, tak urcite vi jak to dopada, kdyz je Chomutovsko pohromade... vážně vtipné,škoda,že jsem se nezasmál jako malý .................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 pár momentek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 tyvogo, pěkný fotečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Protoze jsou na nich hezky auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Radši nekomentuji zas nějaký paparazzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanouš Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 cus lidi..nevite kdo vlastni tu oktavku ( OI kratka ), ta šediva...jak mela ty 19kola..pet paprsku...a ma to nekdo kdo dela do muziky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 s takovim šíleným introšem? a rs sicnama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.