sr5 Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Ahoj, mám problém s autobaterii. Když stojím v garáži asi 1 týden tak mám docela problém nastartobvat octu 1,9 Tdi. Někde to asi probíjí nebo to bere nějaká součástka!!! Nemám zamknuto ani puštěný alarm? copak to je . poradtě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Podle mě to bude pneumatika pravého zadního kola Vem si voltmetr a musíš měřit. Jinak těžko odhalíš závadu. Když se podíváš zpět na nějaká témata, určitě najdeš vhodnou nápovědu jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kunikosita Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Za prvé už je problém v tom, pokud máš originál centrál, že auto v garáži nezamykáš. Když je odemčený tak neusnou jednotky a odběr je vyšší. Klidový odběr se měří u zamčenýho auta a měl by být nejvýš do 30 mA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Nebo to muže taky být blbě zapojené rádio pokud nemáš originál. Tak můžeš mít blbě zapojen zesilovač antény na stálý zdroj a ten žere proud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Nebo to může bejt taky baterka,co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.