cartmanko Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Mám už asi 5 rokov také štuple čo vyzerajú že sa zašróbujú do koberca aby nebehali gumy alebo koberce pod nohami. Až teraz mi to začalo vadiť a chcem ich namontovať. Skúsil som to tam zašróbovať ale nejde mi to. Je na to nejaký figeľ? A v origo kobercoch/gumách treba potom vyrezať dieru? Sú predznačené body kde majú byť alebo je to na mojej ľubovôli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Udělej tam pouze malou dírku šídlem.Naznačené to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 24. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 ok zajtra idem na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.