salimarko Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Zdravim vsechny, kdo by mi mohl poradit, jak se da vymenit zarovka v panelu na ovladani topeni u Octavie? Prestala sviti, tak jsem demontoval otocne knofliky, plastovy kryt, optovod ale zarovku, ktera je pod tocitkem rychlosti ventilatoru ne a ne vytahnout. Pro lepsi ilustraci viz. obrazek (sorry za spatne zaostreni) Diky predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salimarko Vloženo 4. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Ovladaci panel topeni: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 kleštičkama vytáhnout. ale nerozmačkat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Klesticky bych nedoporucoval, zvlast, pokud jsi to jeste nemel venku - budou sklouzavat a poskrabes to. Ja to (prave po takovem neuspechu) radsi opatrne vypacil sroubovakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 ja vyndavám zapuštěné žarovičky hadičkou nebo plastovou trubičkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 já kleštičkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 jo, a rozdělávat jsi to takhle nemusel. Ale už to je, takže nic. Jde to ven tahem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 ako som žiarovku vyťahoval pinzetou, tak som ju zlomil, hneď sa mi dala ľahšie vytiahnúť, lebo ju bolo začo chytiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Jo pro příště stačí vytáhnout jen ten prostřední čudlík. Já to vyndal malejma klaštičkama. Pokud se bojíš prasknutí tak si dej mezi čelisti kapesník, a zatáhni ven. Vyměnoval jsem to už 2x a vždy se povedlo a neprskla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Diky za rady. Vyzkousel jsem tahat za tu zarovku, ruzne ji pacit, klesticky, nuz, sroubovacek... ale nic. Drzi tam jak zapecena. A nema se vytahnout cela ta bila objimka i se zarovkou? (Napr. tak je to v osvetleni popelniku, kde je zarovka pevne zapustena v objimce). Nema na to vliv r.v.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 ne, tahej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 WD40 by urcitym zpusobem pomohlo, jenze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salimarko Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 HURAAA povedlo se ! Upravil jsem si el. tenke, ploche klesticky tak, ze jsem na jejich konec namotal trochu el. izolacky (takova ta cerna, lepkava) a potom jsem tahal, tahal a najednou to povolilo a zarovka byla na svete. A cela! Diky za rady, fakt mi to pomohlo. (ale ty kleste si necham asi patentovat :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 HURAAA povedlo se ! Upravil jsem si el. tenke, ploche klesticky tak, ze jsem na jejich konec namotal trochu el. izolacky (takova ta cerna, lepkava) a potom jsem tahal, tahal a najednou to povolilo a zarovka byla na svete. A cela! Diky za rady, fakt mi to pomohlo. (ale ty kleste si necham asi patentovat :-))))) vidiš to, sem lama, že jsem ti to neřekl, taky jsem to tahal el. kleštičkama a taky jsem si ty kusadla omotal izolepou. Ale nějak jsem si na to vzpoměl až po tvém přízpěvku. Nj, se pozná šikula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salimarko Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Dik za poklonu Dodal jsi mi kuraz a tak jsem se pustil do modreho podsviceni. A kdyz jsem uz byl v tom, tak jsem podsvitil uplne vsechno (budiky, displeje, rucicky budiku, vsechny pristroje, stahovani oken, radio, prihradku i strop). Jedine to ovladani topeni nevim jak osvetlit. Zarovka s navlekem je k nicemu a jinak by jsem tam musel narvat 6 diod aby svitili na optovod do 6-ti smeru. A to nevim, jak. A jeste bylo blby, ze misto toho aby jsem si sel dat skopek plazil jsem se v aute mezi kablama. Ale stoji to za to Jen skoda ze ty fotky jsou tak rozmazane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salimarko Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 druhy pohled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salimarko Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Ale to uz patri asi do jine kategorie. Takze to ber jako zpestreni, za co muze jedna zarovka na topeni... :-) budiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Kluci, jaka tam patri zarovicka, uz napul spim a nemuzu to nikde najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Kluci, jaka tam patri zarovicka, uz napul spim a nemuzu to nikde najit taky se přidávám s dotazem, jezdím teď s O1 r.v. 2004 a už mě pekně sere jak to topení nesvítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 buzirkou jak jednoduche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Tak je tam 1,2W 12V celosklo. Dneska sem je kupoval, stoji bura. Neslo mi to u taty v aute vyndat (krytka), taxem ji vytah ze svyho a sel koupit. Ale ted mi ta krytka nejde za boha vyndat ani u myho, to bych se posral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 (editace) muzete mi poradit jak rozebrat ty 2 cudliky (kroutitka ) u ovladani topeni? (ten prostredi jsem vytahl tahem) mel jsem sundany i ten celej ramecek okolo radia ale porad se nedari diky //Edit: Jsem debil staci vymenit jen tu stredni zarovku Editováno: 18. Září 2011, autor: RadaR08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orly Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Mám stejný problém. Tahal jsem za čudlíky (ovladače) a nešel mi vytáhnout ani jeden. Nerad bych něco zlomil. Nemají být třeba v určité poloze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.