Xonik Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Dával se do starých typů palubních desek někdy climatronic??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 nene!! až od 8/98-nova palubka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xonik Vloženo 4. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 No vidiš, to jsem si myslel taky, ale oba se mýlíme... Podívejte se na sauto.cz octavie a cena 179 900, je to jediná za tuhle cenu, černá nafta, a má ve starý palubce climatronic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 pouze man. klima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 No vidiš, to jsem si myslel taky, ale oba se mýlíme... Podívejte se na sauto.cz octavie a cena 179 900, je to jediná za tuhle cenu, černá nafta, a má ve starý palubce climatronic. Šedá metalíza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 tak je tam dodělaná.Ten výhřev sedaček tam taky určo neni origo A je to šedá met Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 se v tom inzerátu asi pos.... s tima fotkama ne.To fotil celej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Tohle je dodělávaná aftermarketová klima, sedačky se dávali i na starý typy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xonik Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 No já jsem si nejdřív taky myslel že je dodělávaná, ale trochu mě zarazilo že by si někdo tak takovou práci to tam nacpat, přecejenom by to musel něják frézovat atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 no teda slušný a hlavně hodně hustý ty fotky.......takhle tam maj dát všechny auta .....opravdu dokumentace libová. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.