Srpen 15, 200817 r stačí jen membrány. Nevím kolik stojí, ale tuším to tady někdo někdy psal, ale je to řádově ve stovkách.
Srpen 16, 200817 r vymena membran u lovata stoji 1900 korun takze nevahaj akup cely novy za 2000. ale skor by som vymenil maly filter ten stoji 100 korun a vymenis aj sam . zacni od lacnejsich veci. na tom malom filtri sa usadzaju ako keby strieborne piliny . pred vymenou zavri ventil na nadrzi nech nevyfucis plyn a hlavne nevybuchnes. a nefajci pri robote !!!
Srpen 18, 200817 r vymena membran u lovata stoji 1900 korun takze nevahaj akup cely novy za 2000. ale skor by som vymenil maly filter ten stoji 100 korun a vymenis aj sam . zacni od lacnejsich veci. na tom malom filtri sa usadzaju ako keby strieborne piliny . pred vymenou zavri ventil na nadrzi nech nevyfucis plyn a hlavne nevybuchnes. a nefajci pri robote !!! Filter je cisty ten je OK posteloval som splynovac bohatost zmesi ide to lepsie na mieste to uz nekape otacky drzia.Musim ist do LPG servisu ten nas nemal program na Taratini udajne ho uz ma predtim mi to steloval ako ja od ucha stalo to za hovno.Nepaci sa mi spotreba 10 l LPG pritom na benzin mam pr. 6,8 . Upraveno Srpen 18, 200817 r od Emanuel
Srpen 19, 200817 r emanuel uz som pisal davno skus skontrolovat cistotu aj vzduchoveho filtra ten ma dost velky vplyv na tah a spotrebu auta. predtym som mal na mysli filter na lpg plyn. zdar a silu priatelia !!!
Srpen 19, 200817 r emanuel uz som pisal davno skus skontrolovat cistotu aj vzduchoveho filtra ten ma dost velky vplyv na tah a spotrebu auta.predtym som mal na mysli filter na lpg plyn. zdar a silu priatelia !!! Pisal som vsetko nove okrem membran
Srpen 20, 200817 r no co uz vymen komplet za 2000 a aspon budes vediet ze to neboli membrany vsetko sa raz musi pokazit. tak nech trafis presne
Srpen 24, 200817 r Cital som vase prispevky na fore ohladom spotreby.Moje auto jazdi na plyn kratko na benzin ma cca 22000km spotreba dlhodoba 7,0 litra/100km ale ten plyn ma sokoval nie len ze mi auto ide vykonovo lepsie ale aj spoterba zacina klesat na 250km som bol dotankovat so zvedavosti kolko to ma spotrebu a cuduj sa svete 6,5 l neviem ci to je mozne ved by mala ist na hor nie na dol.Som zvedavi pri dalsom tankovani ci sa to potvrdi.jazdil som mesto a aj mimo mesta. * na plyn som mohol spravit tych 200km mozno aj viac Upraveno Srpen 24, 200817 r od Mikoho
Srpen 24, 200817 r presnejsiu spotrebu budes mat tak po 2-3 vyjazdenych nadrziach. potom este pojdes na dostelovanie systemu. nie som si isty, ci sa da ta spotreba presne zmerat. kazdy stojan tlaci plyn pod inym tlakom, nakoniec trocha plynu vzdy v nadrzi zostane. nie je tam cerpadlo, ako u benzinu, ze ho mozes odcerpat uplne. ale aj tak sa tesime, ze sa tesis. Upraveno Srpen 24, 200817 r od colins
Srpen 24, 200817 r a ještě bych si dovolil eL Prezidenta doplnit, pro přesnější spotřebu by jsi měl taknovat stále u stejné pumpy, kvůli plnícímu tlaku, páč jiná čerpačka může mít slabší čerpadlo a nenatlačí tam to co jiná a pak můžeš mít rozdíl ve spotřebě na plnou nádrž, protože nebude plná jako plná. ááá teď čtu že už to tam náš velký vůdce napsal, buď neumím číst, anebo to tam dopsal Upraveno Srpen 24, 200817 r od Malta
Srpen 24, 200817 r a ještě bych si dovolil eL Prezidenta doplnit, pro přesnější spotřebu by jsi měl taknovat stále u stejné pumpy, kvůli plnícímu tlaku, páč jiná čerpačka může mít slabší čerpadlo a nenatlačí tam to co jiná a pak můžeš mít rozdíl ve spotřebě na plnou nádrž, protože nebude plná jako plná.ááá teď čtu že už to tam náš velký vůdce napsal, buď neumím číst, anebo to tam dopsal Som si toho vedomi ze musim tankovat na jednej cerpacke s tym suhlasim aj tak chcem robit.Chcem skusit aspon priblizne zistit ako to je. Upraveno Srpen 24, 200817 r od Mikoho
Srpen 24, 200817 r ono taky bude záležet jaké je to město. Pokud je to menší s jednou světelnou, tak to bude vypadat se spotřebou asi jinak jak v Praze, nebo Blavě. Takže bych těm 6,5 momentálně věřil. Ale jak budeš jezdit více nádrží a různé režimy (také záleží jak jezdíš mimo město), tak se ti ta spotřeba bude taky hýbat. Také dokáži zajet nádrž na 720km, ale také je umím vyjezdit za 580km, nebo i extrém na 360km. Takže asi tak, ale hlavně že jsi spokojený ... a ještě k tomu ta cena Upraveno Srpen 24, 200817 r od Malta
Srpen 24, 200817 r ááá teď čtu že už to tam náš velký vůdce napsal, buď neumím číst, anebo to tam dopsal bol som si ottvorit novu flasku whisky, sorry nemohol som DLHO najst vyvrtku ! v mojom veku mi to uz trocha trva, mam narok nie ... (montas ?) Mikoho, inak blahozelam k prechodu na LPG. Upraveno Srpen 24, 200817 r od colins
Srpen 24, 200817 r clovek pride po tyzdni domov a zisti co sa od neho pozaduje : sef v praci, dcera, syn a manzelka na poli financnom, nadrz pozaduje LPG, matka a svokra.... a ked uz si tu tak pekne v pokoji citam, co ste o mne napisali za mojej nepritomnosti... nuz siaham po preflashovani pamete... lol
Srpen 24, 200817 r bol som si ottvorit novu flasku whisky, sorry nemohol som DLHO najst vyvrtku !v mojom veku mi to uz trocha trva, mam narok nie ... (montas ?) Mikoho, inak blahozelam k prechodu na LPG. Dakujem za blehozelaniu k LPG.Dufam ze ma to bude posluchat nakolko som nikdy som auto na LPG nemal.Je to nova vec pre mna a aj skusenost a to uz mam cca 500000 km na jazde a to vacsinou na benzin a nieco na dieseil nakolko mam firemna auto octaviu.V piatok idem dotoho chorvatska na vikend tak som zvedavi ako to pojde s tym plynom
Srpen 24, 200817 r ak mozem byt indiskretny, povedz prosim, co ta priviedlo k takej tajomnej, smradlavej a zahadnej veci, ako je LPG ? ceny benzinu, ekologia, nedostatok financi, lakomost (moj pripad, hehe).... napriklad moj kolega si nasiel clanok v Hospodarskych Novinach, kde popisovali, ze velku cast ceny za benzin si strci stat do vrecka len tak. tak sa n@sral a povedal :" Hovno, ja tomu Premierovi nedam zo svojho .... (vtedy bol premir isty pan, Skoda hovorit...) odvtedy je spokojny "plynar"... Upraveno Srpen 24, 200817 r od colins
Srpen 24, 200817 r ak mozem byt indiskretny, povedz prosim, co ta priviedlo k takej tajomnej, smradlavej a zahadnej veci, ako je LPG ? ceny benzinu, ekologia, nedostatok financi, lakomost (moj pripad, hehe).... napriklad moj kolega si nasiel clanok v Hospodarskych Novinach, kde popisovali, ze velku cast ceny za benzin si strci stat do vrecka len tak. tak sa n@sral a povedal :" Hovno, ja tomu Premierovi nedam zo svojho .... (vtedy bol premir isty pan, Skoda hovorit...) odvtedy je spokojny "plynar"... Doviedol ma kamos ten rozmyslal ked pred 4 rokmi kupil Daewo lanos prerobit ho na LPG co som mu vtedy povedal ze je blaznovstvo neveril som tomu,bal som sa vybuchu.A vratili sme sa az teraz tesne pred dovolenkou vravel ze by chcel montovat zistovali sme tyzden info co a ako spravit,kde ist to namontovat.Po dovolenke sme isli na to.A nemal som nove auto do sterho sa mi to nechcelo montovat
Srpen 24, 200817 r a aku velku mas nadrz v rúmovi ? 53 L nadrz ale naplni ju vraj len do 80%.Fotky su v sekcii: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...34580&st=25 Inak mas slusnu zbierku aut Upraveno Srpen 24, 200817 r od Mikoho
Srpen 24, 200817 r fakt slusna zbierka aut ! Malta uz natlacil do nadrzi plynu, viac ako do vzducholodi Zeppelin !!
Srpen 24, 200817 r no to si piš stodváca najela na LPG 50 000km tj. cca 6 000 litrů Forman najel 60 000 km tj. cca 7 200 litrů Felda Combi najeto na LPG 65 000 km tj. cca 7 900 litrů A fábka zatím 126 000 km na plyn tj. cca 17 500 litrů plynu takže sumasumárum 38 600 litrů plynu
Srpen 24, 200817 r iba 36 tisic ?? lol Objem vzducholode dosahoval 105 000 m3....http://www.historiarevue.sk/index.php?id=2005klubert3 nuz dal som si rano polovicu modrej tabletky, tak terazky poyebavam.... :p :p
Srpen 24, 200817 r 53 L nadrz ale naplni ju vraj len do 80%.Fotky su v sekcii: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...34580&st=25Inak mas slusnu zbierku aut no taky je to od nějakého roku 1990, kdy jsem si koupil své první auto, samo že jeté , ale moje, nemusel jsem říkat ockovi kolik tam natlačíš do té 53l nádrže?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.