prcek Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Co je lepší ohledně spolehlivosti? Asi manuál, jak je climatronic spolehlivý i po 5 letech? Dik MArtin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Bratranek má passata z ´97. Slavné TDííí. Na tom autě už se pos.alo snad všechno (aktuálně palivové čerpadlo), ale climatronic jede bez závad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Co je lepší ohledně spolehlivosti? Asi manuál, jak je climatronic spolehlivý i po 5 letech? Dik MArtin Nevim, ale jak se rika... posrat se muze cokoliv a kdykoliv.. na Climatronik se rychle zvyka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Co je lepší ohledně spolehlivosti? Asi manuál, jak je climatronic spolehlivý i po 5 letech? Dik MArtin Nevim, ale jak se rika... posrat se muze cokoliv a kdykoliv.. na Climatronik se rychle zvyka.. jo to je jisté, je to pohodlné, nemusíš se o nic starat, jednou to tam nacvakáš a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav273 Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 nazdar.poradi mi niekdo?chcem si dat klimu do octavie 1.6i 2001 ambiente.Vase nazory na klimu ci a/c alebo climatronic csetko klady a zapora a kolko ma to asi bude stat?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 nazdar.poradi mi niekdo?chcem si dat klimu do octavie 1.6i 2001 ambiente.Vase nazory na klimu ci a/c alebo climatronic csetko klady a zapora a kolko ma to asi bude stat?dik co se tyka jestli man/climatronik.. to je asi jasny. co se tyka dodelani klimy.. zkus hledat, bylo to tu x-krat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 nazdar.poradi mi niekdo?chcem si dat klimu do octavie 1.6i 2001 ambiente.Vase nazory na klimu ci a/c alebo climatronic csetko klady a zapora a kolko ma to asi bude stat?dik http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10191 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=dodelani+klimy http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=dodelani+klimy http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=dodelani+klimy třeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 nazdar.poradi mi niekdo?chcem si dat klimu do octavie 1.6i 2001 ambiente.Vase nazory na klimu ci a/c alebo climatronic csetko klady a zapora a kolko ma to asi bude stat?dik Zkus příště použít vyhledávač. Jinak je něco zde :My Webpage A další určitě taky najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 klimu jedine automat, jeste nikdy se nam v zadnym aute nepodelala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 klimu jedine automat, jeste nikdy se nam v zadnym aute nepodelala... tvrdit to tak rezolutně nemůžu, ale fakt je, že jsem se s tim nesetkal. Vždy ta řídící jednotka fungovala, případná chyba byla vždy jinde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host DES Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Je jasné, že automatická je mnohem složitější a tudíž náchylnější na závady. Sám mám manuální, ale raději bych bral automatickou. Když člověk jezdí sám, tak je i ta manuální OK, ale když vezu děti, musí se člověk přízpůsobavat jim a víc tu teplotu hlídat aby neklesla pod únosnou mez .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host DES Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Je jasné, že automatická je mnohem složitější a tudíž náchylnější na závady. Sám mám manuální, ale raději bych bral automatickou. Když člověk jezdí sám, tak je i ta manuální OK, ale když vezu děti, musí se člověk přízpůsobavat jim a víc tu teplotu hlídat aby neklesla pod únosnou mez .. Ale zase mám vyhřívané sedačky ... ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 jednoznacne climatronic pred mesicem sem si ho tam daval a je to fakt rozdil oproti manualu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Jsem přesvědčen že automatika je určite lepší protože je na obsluhu jednodušší a meně náročna . luke a cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Jsem přesvědčen že automatika je určite lepší protože je na obsluhu jednodušší a meně náročna . luke a cena dělal jsem si to sám, takže investice jen do materiálu a svýho volnýho času (cca 26-30h) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Je to jasné jsi šikulka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Hele v sekci OII jsem narazil na to, že někdo řešil, jestli se dá u manuální klimatizace zapojit výhřev sedaček. Celkemmě to vyděsilo, protože teď kupuju vyhřejvaný sedačky a celkem by mě mrzelo, kdybych nakoupil kabely, jednotky, spínač a pak zjistil, že si zadek neohřeju Takže mi prosím někdo (kdo tomu rozumí) napište, že výhřev sedaček jde zapojit i u manuální klimatizace ať můžu zase klidně spát. Mám O1 2003 bez maxidotu s manuální klimatizací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 k výhřevu sedaček v OI ti stračí vpředu aku co dává 12V a kousek kastle kde přišroubuješ kostru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Fajn. Ale když to budu chtít mít ovládaný normálně originlnim spínačem (kolečkem) tak musim koupit i kabely s řídícíma jednotkama že jo? A to se pak jenom připíchne na el.okruh a bude to fungovat.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ovladače a kabeláž je potřeba k tomu aby to fungovalo a taky sedačky s výhřevama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Právě, že sedačky kupuju komplet a maj výhřevy, tak to chci zprovoznit když už tam budou. Kolik je tak orientační cena těch kabelů, spínače a řídících jednotek? Abych věděl na co se mam připravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 pohybují se od 1500-4 tis. ale ted jsem nikde neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 ok, díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.