Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Co je lepší ohledně spolehlivosti? Asi manuál, jak je climatronic spolehlivý i po 5 letech? Dik MArtin

• 3 měsíce později...

Bratranek má passata z ´97. Slavné TDííí. Na tom autě už se pos.alo snad všechno (aktuálně palivové čerpadlo), ale climatronic jede bez závad

Co je lepší ohledně spolehlivosti? Asi manuál, jak je climatronic spolehlivý i po 5 letech? Dik MArtin

Nevim, ale jak se rika... posrat se muze cokoliv a kdykoliv.. :D-_- na Climatronik se rychle zvyka.. B)

Nevim, ale jak se rika... posrat se muze cokoliv a kdykoliv.. :D-_- na Climatronik se rychle zvyka.. B)

jo to je jisté, je to pohodlné, nemusíš se o nic starat, jednou to tam nacvakáš a hotovo.

nazdar.poradi mi niekdo?chcem si dat klimu do octavie 1.6i 2001 ambiente.Vase nazory na klimu ci a/c alebo climatronic csetko klady a zapora a kolko ma to asi bude stat?dik

nazdar.poradi mi niekdo?chcem si dat klimu do octavie 1.6i 2001 ambiente.Vase nazory na klimu ci a/c alebo climatronic csetko klady a zapora a kolko ma to asi bude stat?dik

co se tyka jestli man/climatronik.. to je asi jasny. co se tyka dodelani klimy.. zkus hledat, bylo to tu x-krat -_-

Zkus příště použít vyhledávač.

Jinak je něco zde :My Webpage

A další určitě taky najdeš.

klimu jedine automat, jeste nikdy se nam v zadnym aute nepodelala...

klimu jedine automat, jeste nikdy se nam v zadnym aute nepodelala...

tvrdit to tak rezolutně nemůžu, ale fakt je, že jsem se s tim nesetkal. Vždy ta řídící jednotka fungovala, případná chyba byla vždy jinde....

• 2 týdny později...

Je jasné, že automatická je mnohem složitější a tudíž náchylnější na závady. Sám mám manuální, ale raději bych bral automatickou. Když člověk jezdí sám, tak je i ta manuální OK, ale když vezu děti, musí se člověk přízpůsobavat jim a víc tu teplotu hlídat aby neklesla pod únosnou mez ..

Je jasné, že automatická je mnohem složitější a tudíž náchylnější na závady. Sám mám manuální, ale raději bych bral automatickou. Když člověk jezdí sám, tak je i ta manuální OK, ale když vezu děti, musí se člověk přízpůsobavat jim a víc tu teplotu hlídat aby neklesla pod únosnou mez ..

Ale zase mám vyhřívané sedačky ... :))))

jednoznacne climatronic ;) pred mesicem sem si ho tam daval a je to fakt rozdil oproti manualu :p

Jsem přesvědčen že automatika je určite lepší protože je na obsluhu jednodušší a meně náročna . luke a cena

Jsem přesvědčen že automatika je určite lepší protože je na obsluhu jednodušší a meně náročna . luke a cena

dělal jsem si to sám, takže investice jen do materiálu a svýho volnýho času (cca 26-30h)

Je to jasné jsi šikulka.

• 2 roky později...

Hele v sekci OII jsem narazil na to, že někdo řešil, jestli se dá u manuální klimatizace zapojit výhřev sedaček. Celkemmě to vyděsilo, protože teď kupuju vyhřejvaný sedačky a celkem by mě mrzelo, kdybych nakoupil kabely, jednotky, spínač a pak zjistil, že si zadek neohřeju :) Takže mi prosím někdo (kdo tomu rozumí) napište, že výhřev sedaček jde zapojit i u manuální klimatizace ať můžu zase klidně spát. Mám O1 2003 bez maxidotu s manuální klimatizací.

k výhřevu sedaček v OI ti stračí vpředu aku co dává 12V a kousek kastle kde přišroubuješ kostru

Fajn. Ale když to budu chtít mít ovládaný normálně originlnim spínačem (kolečkem) tak musim koupit i kabely s řídícíma jednotkama že jo? A to se pak jenom připíchne na el.okruh a bude to fungovat.?

ovladače a kabeláž je potřeba k tomu aby to fungovalo a taky sedačky s výhřevama

Právě, že sedačky kupuju komplet a maj výhřevy, tak to chci zprovoznit když už tam budou. Kolik je tak orientační cena těch kabelů, spínače a řídících jednotek? Abych věděl na co se mam připravit.

pohybují se od 1500-4 tis. ale ted jsem nikde neviděl

ok, díky za info

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.